Programinformációk

  • INGYENES*
  • IGEN
  • Szervezés alatt!
  • online, Zoomon - 2025. júliusban lesz
  • 35 fő


*Az Ön előfizetési díja meghatározott számú programjegyet tartalmaz.
Ha Ön egyedül jelentkezik a programra, 1 programjegyet használ fel. Ha Ön partnerrel jelentkezik a programra, 2 programjegyet használ fel. Ha partnerével egy e-mail címmel (egy gépről) csatlakoznak online programhoz, válassza azt, hogy egyedül jelentkezik.

Izrael Állam létrejötte - Dr. Balázs Gábor előadása

A "Válaszutak a zsidó történelemben az ókortól napjainkig" című sorozat 15. része. Az előadás leírását és pontos 2025. júliusi időpontját 2025. júniusban tesszük közzé.

Előadó: Dr. Balázs Gábor, eszmetörténész, egyetemi docens, az Országos Rabbiképző – Zsidó Egyetem általános rektorhelyettese

A "Válaszutak a zsidó történelemben az ókortól napjainkig" című tizenöt részes sorozat ismertetőjét és a további előadások címeit ide kattintva olvashatja el. Tájékoztatjuk arról, hogy a témák ugyan összefüggenek, de az egyes előadások önmagukban is érthetőek. A részvételhez nem szükséges előképzettség. Az előadások végén lehetőség nyílik kérdéseket feltenni az előadónak, amelyet nem rögzítünk. Amennyiben nem tud részt venni egy előadáson, ne aggódjon: az előadások felvételei utólag is elérhetőek lesznek. A hozzáférés részleteiért kérjük, kattintson ide.