Kedves Érdeklődő!

Üdvözöljük a KÉK Kulturális Élményklub oldalán!
Ha Ön kulturális utazó, felfedező vagy kíváncsi elme, aki otthona kényelméből szeretné felfedezni a világ kultúráit és történelmét, vagy inspirációt keres tervezett utazásaihoz, akkor a KÉK Klub tökéletes választás Önnek. Csatlakozzon hozzánk bárhonnan a világon, és merüljön el online kulturális programjainkban, nálunk az utazás határok nélkül zajlik, és a tudás élménnyé válik.

Mit nyújt Önnek a KÉK Klub?

 • Egyediség, érdekesség
  Csak a KÉK Klubban elérhető egyedi programok, kivételes pillanatok és interaktív előadások, melyekre Zoomon keresztül csatlakozhat. Fedezzen fel velünk színes kultúrákat, és hozza be az élményt, kalandot és tudást az otthonába!
 • Neves szakemberek, szakértők
  A KÉK Klub programjaihoz kiváló szakértőket hívtunk segítésül. Előadásaik nemcsak élményt és inspirációt, hanem olyan magabiztos tudást és gyakorlati ismereteket adnak klubtagjainknak, melyet csak hosszas kutatómunkával szerezhetnének meg. A sorozatok révén hónapról hónapra találkozhat előadóinkkal, kérdezhet tőlük, beszélgethet velük, és ez nemcsak biztos tudást, hanem egyfajta biztonságot is ad Önnek, ha utazást tervez. A kulturális utazók, felfedezők páratlan tudást kapnak tervezett útjaikhoz.
 • Interaktív programok, közösségi élmények
  A KÉK Klub programjai interaktívak, kérdezhet az előadóktól, beszélgethet velük, megoszthatja véleményét, gondolatait a többi klubtaggal is. Így lesz a programból egyszeri és megismételhetetlen, együtt átélt, közös élmény.
 • Kapcsolatépítés, tudásmegosztás
  Programhoz partnert vagy egyenesen útitársat keres? A Közösségi színtéren meghirdetheti, és semmibe sem kerül.

Hogyan csatlakozhat a klubhoz?

A KÉK Klubhoz előfizetéssel csatlakozhat, melynek keretében – az előfizetési időtől függően (havi, féléves, éves) – meghatározott számú programjegyet kap, amelyeket az előfizetés lejáratáig saját választása szerint felhasználhat élő Zoom előadásokra vagy a korábbi előadások felvételeinek többszöri megtekintésére. A hosszabb időtartamú előfizetések több programjegyet és plusz lehetőségeket kínálnak Önnek. Az éves előfizetés nyújtja a legteljesebb élményt, további lehetőségként kínálva az aktuális privát felvételek megtekintési lehetőségét, programjegy beváltása nélkül.

Megajándékozná egy kultúrakedvelő családtagját, barátját vagy egy kollégáját? A KÉK Klub ajándék előfizetése remek ajándék lehet születésnapra, évfordulóra, hálája kifejezésére, vagy csak meglepetésből.

Nyári ajánlatunk (június-augusztus)

Júniusban, júliusban és augusztusban klubtagjaink megoszthatják előfizetésüket barátaikkal és családtagjaikkal. Nem szükséges, hogy a klubtag is részt vegyen a programon ahhoz, hogy vendégeket hívhasson. Az előadások Zoomon keresztül zajlanak, így bárhonnan be lehet jelentkezni.

Ebben az esetben kérjük, hogy a klubtag ismertesse meg vendégeivel a klub magatartási kódexét és adatkezelési tájékoztatóját, amelyeket a vendégek magukra nézve kötelezőnek fogadnak el.

Amennyiben az előfizető klubtag nem vesz részt az előadáson, de vendéget hív, kérjük, küldje el a programjelentkezés részleteit, a vendég nevét és e-mail címét az info@kekklub.hu címre. A jelentkezés elfogadásáról visszaigazolást küldünk, és egy programjegyet levonunk a klubtag programjegyeiből. A vendégnek mi küldjük el a bejelentkezési információkat az adott programhoz a megadott e-mail címre, a program kezdete előtt 24-10 órával. A vendég, ugyanúgy mint klubtagunk, partnerével együtt is részt vehet az előadáson, kérdezhet és hozzászólhat az esemény végén.

Alább összefoglaltuk Önnek, hogy melyik előfizetés mit tartalmaz.

A klubtagság lehetőségei havi
előfizetés
féléves
előfizetés
éves
előfizetés
Felhasználható programjegyek száma az előfizetés időtartama alatt 3 24 48
Partner meghívása a programra*
További ingyenes programlehetőségek a Közösségi színtéren
Saját szervezésű programkezdeményezések és felajánlások a Közösségi színtéren
Programokra szóló ingyenes partnerkereső szolgáltatás
Kérheti a rögzített előadások privát felvételeit**
Programjegy beváltása nélkül is megtekintheti a rögzített programok privát felvételeit***
Korábbi videók privát felvételeinek kérése programjegy beváltásával
Választható részvétel: személyes jelenlét a Zoom előadáson vagy az előadás privát felvételének kérése
Előfizetési díj (Az áfát tartalmazza) 6 985 Ft 41 910 Ft 83 820 Ft

Feltételek:

 • *Ha az előfizető egyedül jelentkezik a programra, 1 programjegyet használ fel. Ha az előfizető partnerrel jelentkezik a programra, 2 programjegyet használ fel. Ha partnerével egy e-mail címmel (egy gépről) csatlakoznak az online programhoz, válassza azt, hogy egyedül jelentkezik. A partnerének akkor váltson be programjegyet, ha nem együtt nézik a programot, azaz ő más e-mail címről jelentkezik be, mint Ön.
 • **A havi előfizetők programjegy beváltásával kérhetik az adott program felvételét. A féléves és éves előfizetők, ha részt vesznek az előadáson, saját maguknak kérhetik annak felvételét az előadás előtt vagy azt követő két napon belül külön programjegy beváltása nélkül.
 • ***Az éves előfizetők további 60 rögzített program felvételét is kérhetik saját maguknak, az előadás előtt vagy azt követő két napon belül programjegy beváltása nélkül.
 • A felvételeket az info@kekklub.hu e-mail címen kérheti. A felvétel megtekintéséhez Google-fiók szükséges (jellemzően gmail e-mail cím tartozik hozzá). Kérésével vállalja, hogy a felvételeket nem osztja meg nyilvánosan, és legfeljebb szűk családi vagy baráti körben nézi meg.

Bármikor csatlakozhat a klubhoz. A klubtagság időtartama a választott előfizetési időszaknak megfelelő teljes egy hónap, hat hónap, tizenkét hónap, az előfizetés időpontjától számítva. Példa: május 15-i havi előfizetés lejárata június 15-én 23.59 órakor.
Amennyiben a programjegyei hamarabb elfogynak, mint ahogy az előfizetése lejárna, és szeretne további programokra jelentkezni, lehetőség van az előfizetés korábbi meghosszabbítására.

Szeretettel fogadjuk a KÉK Kulturális Élményklubban!

Ha szeretne csatlakozni a klubhoz, kattintson az alábbi ELŐFIZETEK gombra. Ha még nem döntött, kérje hírlevelünket, melyet havonta két alkalommal küldünk Önnek, és minden levélben értéket kap akkor is, ha még nem tagja a klubunknak. Ide kattintva iratkozhat fel a hírlevélre.