Kedves Érdeklődő!

Üdvözöljük a KÉK Kulturális Élményklub oldalán! Amennyiben Ön kulturális utazó, a világ iránt nyitott, kíváncsi ember, aki otthona kényelméből is szeretne bepillantani a világ kultúráiba, történelmébe és érdekességeibe, akkor itt a helye. Csatlakozzon hozzánk bárhonnan, és vegyen részt online kulturális közösségünkben, ahol az utazás határok nélkül zajlik, és a tudás mindig élménnyé válik. Kultúra határok nélkül Zoomon.

Mit nyújt Önnek a KÉK klub?

 • Egyediség, érdekesség
  Csak a KÉK Klubban elérhető egyedi programok, kivételes pillanatok és interaktív előadások, melyekre Zoomon keresztül csatlakozhat. Fedezzen fel velünk színes kultúrákat, és hozza be az élményt, kalandot és tudást az otthonába!
 • Neves szakemberek, szakértők
  A KÉK Klub programjaihoz kiváló szakértőket hívtunk segítésül. Előadásaik nemcsak élményt és inspirációt, hanem olyan magabiztos tudást és gyakorlati ismereteket adnak klubtagjainknak, melyet csak hosszas kutatómunkával szerezhetnének meg. A sorozatok révén hónapról hónapra találkozhat előadóinkkal, kérdezhet tőlük, beszélgethet velük, és ez nemcsak biztos tudást, hanem egyfajta biztonságot is ad Önnek, ha utazást tervez. A kulturális utazók, felfedezők páratlan tudást kapnak tervezett útjaikhoz.
 • Interaktív programok, közösségi élmények
  A KÉK Klub programjai interaktívak, kérdezhet az előadóktól, beszélgethet velük, megoszthatja véleményét, gondolatait a többi klubtaggal is. Így lesz a programból egyszeri és megismételhetetlen, együtt átélt, közös élmény.
 • Kapcsolatépítés, tudásmegosztás
  Programhoz partnert vagy egyenesen útitársat keres? A Közösségi színtéren meghirdetheti, és semmibe sem kerül. Mi is itt hirdetjük meg a szakértői esteket és az ismerkedési programokat.

Hogyan csatlakozhat a klubhoz?

A KÉK Klubhoz előfizetéssel csatlakozhat. Az előfizetési időtől függően (havi, féléves, éves) meghatározott számú programjegyet kap, melyeket az előfizetés lejáratáig saját választása szerint, tetszőleges programokra használhat fel. A hosszabb időtartamú előfizetések – a több programjegy mellett – plusz lehetőségeket is kínálnak Önnek. Az éves előfizetés nyújtja a legteljesebb élményt, további lehetőségként kínálva a privát felvételek megtekintési lehetőségét, programjegy beváltása nélkül.

Megajándékozná egy kultúrakedvelő családtagját, barátját vagy egy kollégáját? A KÉK Klub ajándék előfizetése remek ajándék lehet születésnapra, évfordulóra, hálája kifejezésére, vagy csak meglepetésből.

Alább összefoglaltuk Önnek, hogy melyik előfizetés mit tartalmaz.

A klubtagság lehetőségei havi
előfizetés
féléves
előfizetés
éves
előfizetés
Felhasználható programjegyek száma az előfizetés időtartama alatt 3 24 48
Partner meghívása a programra*
További ingyenes programlehetőségek a Közösségi színtéren
Saját szervezésű programkezdeményezések és felajánlások a Közösségi színtéren
Programokra szóló ingyenes partnerkereső szolgáltatás
Alkalmanként egyedi programok neves szaktekintélyekkel
Kérheti és visszanézheti a rögzített előadások felvételeit, amelyeken részt vesz**
Programjegy beváltása nélkül nézheti meg a rögzített programok felvételeit***
Előfizetési díj
(Az áfát tartalmazza)
6 350 Ft 38 100 Ft 76 200 Ft

*Ha az előfizető egyedül jelentkezik a programra, 1 programjegyet használ fel. Ha az előfizető partnerrel jelentkezik a programra, 2 programjegyet használ fel. Ha partnerével egy e-mail címmel (egy gépről) csatlakoznak az online programhoz, válassza azt, hogy egyedül jelentkezik. A partnerének akkor váltson be programjegyet, ha nem együtt nézik a programot, azaz ő más e-mail címről jelentkezik be, mint Ön.

** Ha legalább féléves klubtagságot választ, kérheti a privát felvételét azoknak a rögzített előadásoknak, amelyeken részt vesz. Ezt jelenleg akciós jelleggel nyújtjuk, az előfizetése lejáratáig élhet a lehetőséggel. A felvétel megnézéséhez Google fiókkal (jellemzően gmail e-mail címmel) kell rendelkeznie. Be kell jelentkeznie a Google-fiókjába a privát videó megnézéséhez. A felvételt írásban kérheti az info@kekklub.hu e-mail címen az előadást követő két napon belül. A kérésével vállalja, hogy a felvételt nem teszi nyilvánossá, és azt csak szűk családi vagy baráti körben nézi meg. A felvételt többször is megtekintheti. A felvétel nem tartalmazza a résztvevők kérdéseit.

*** Ha nem tud részt venni egy előadáson, amelyet rögzítünk, az előadás előtt és azt követő két napon belül - programjegy beváltása nélkül - kérheti a privát felvétel megtekintési lehetőségét. Legfeljebb 60 felvételt kérhet az előfizetés időtartama alatt. A felvétel megnézéséhez Google fiókkal (jellemzően gmail e-mail címmel) kell rendelkeznie. Be kell jelentkeznie a Google-fiókjába a privát videó megnézéséhez. A felvételt írásban kérheti az info@kekklub.hu e-mail címen. A kérésével vállalja, hogy a felvételt nem teszi nyilvánossá, és azt csak szűk családi vagy baráti körben nézi meg. A felvételt többször is megtekintheti. A felvétel nem tartalmazza a résztvevők kérdéseit. A programok leírásánál látja a részleteket, hogy rögzítjük-e az adott programot.

Bármikor csatlakozhat a klubhoz. A klubtagság időtartama a választott előfizetési időszaknak megfelelő teljes egy hónap, hat hónap, tizenkét hónap, az előfizetés időpontjától számítva. Példa: május 15-i havi előfizetés lejárata június 15-én 23.59 órakor.

Szeretettel fogadjuk a KÉK Kulturális Élményklubban!

Ha szeretne csatlakozni a klubhoz, kattintson az alábbi ELŐFIZETEK gombra. Ha még nem döntött, kérje hírlevelünket, melyet havonta két alkalommal küldünk Önnek, és minden levélben értéket kap akkor is, ha még nem tagja a klubunknak. Ide kattintva iratkozhat fel a hírlevélre.