Kedves Érdeklődő!

Az alábbiakban röviden összefoglaljuk, miről szól a KÉK Klub, mit nyújtunk a tagjainknak, és Ön hogyan csatlakozhat a klubhoz.

Önnek szól a KÉK klub?

A KÉK Klub kultúrakedvelő, a tudást értéknek tekintő, nyitott és befogadó emberek társasága. Egy olyan közösség, ahol önmaga lehet, ha Önnek is fontos az egymás iránti tisztelet, a tolerancia, az empátia és az ítélkezésmentes viselkedés.

Mit nyújt Önnek a KÉK klub?

 • Egyediség, érdekesség
  Egyedi, csak a KÉK klubban elérhető kulturális, tudományos és egyéb érdekes programokat, kivételes élményeket online és/vagy személyes találkozásokkal.
 • Neves szakemberek, szakértők
  A KÉK Klub programjaihoz a kultúra, tudomány, sport és más területek legelismertebb, leghatékonyabb, legaktívabb formálóit hívtuk segítésül, akikre méltán vagyunk és lehetünk büszkék. Jelenlétük, közreműködésük, társaságuk már önmagában is rangot ad klubunknak, a tudásuk a szerepvállalásuk pedig élményeket minden tagunknak.
  Köszönjük és hálásak vagyunk támogatásukért! Hogy kik ezek a vezetők? Weboldalunk főoldalán, kicsit lejjebb görgetve, látja őket.
 • Interaktív programok, közösségi élmények
  A KÉK klub programjai interaktívak, azaz nálunk nem ér véget a színházi előadás, ha lemegy a függöny, és nem zár ki a Zoom az előadás utolsó mondatánál, hanem kérdezhet az írótól, a színésztől, a filmrendezőtől, a professzortól, illetve az előadó szakembertől. Beszélgethet velük, megoszthatja véleményét, gondolatait a többi klubtaggal. Így lesz a programból egyszeri és megismételhetetlen, együtt átélt, közös élmény.
 • Kapcsolatépítés, tudásmegosztás
  Kirándulna, színházba vagy kiállításra menne és partnert keres hozzá, netán speciális tudása van egy témakörben és szívesen megosztaná azt mással is? A KÉK Klub erre is lehetőséget nyújt Önnek a Közösségi színtér felületén.

Hogyan csatlakozhat a klubhoz?

A KÉK Klubhoz előfizetéssel csatlakozhat. Az előfizetési időtől függően (havi, féléves, éves) meghatározott számú programjegyet kap, mellyel részt vehet az Önnek meghirdetett programokon személyes vagy online formában. Egy programhoz egy programjegyet használ fel, és további egy programjegy beváltásával Partnerét is megajándékozhatja a közös élménnyel. A havi előfizetés 3 db, a féléves előfizetés 24 db, az éves előfizetés 48 db programjegyet tartalmaz, melyeket az előfizetés lejáratáig a saját választása szerint, tetszőleges időpontban használhat fel. A hosszabb időtartamú előfizetések – a több programjegy mellett – további plusz lehetőségeket is kínálnak Önnek, mint például a legalább féléves előfizetéssel rendelkező klubtagoknak kínált programok. Az éves előfizetéssel legalább egy, csak az éves előfizetőknek kínált exkluzív programon is részt vehet.

Megajándékozná egy kultúrakedvelő családtagját, barátját vagy egy pedagógust? A KÉK Klub ajándék előfizetése remek ajándék lehet születésnapra, évfordulóra, hálánk kifejezésére, vagy csak meglepetésből.

Alább összefoglaltuk Önnek, hogy melyik előfizetés mit tartalmaz.

A klubtagság lehetőségei havi
előfizetés
féléves
előfizetés
éves
előfizetés
Felhasználható programjegyek száma az előfizetés időtartama alatt 3 24 48
Partner meghívása a programra, programjegy beváltásával*
További programlehetőségek a Közösségi színtéren
Saját szervezésű programkezdeményezések és felajánlások a Közösségi színtéren
Programokra szóló ingyenes partnerkereső szolgáltatás
Egyedi programok neves szaktekintélyekkel
Részvétel zárt klubcsoport havi programjain – speciális feltétel**
Részvételi lehetőség az éves előfizetők exkluzív programján
Előfizetési díj
(Az áfát tartalmazza)
6 350 Ft 38 100 Ft 76 200 Ft

*Ha az előfizető egyedül jelentkezik a programra, 1 programjegyet használ fel. Ha az előfizető partnerrel jelentkezik a programra, 2 programjegyet használ fel.

** A zárt klubcsoport a KÉK Kulturális Élményklubon belül olyan csoport, melyhez speciális feltételekkel lehet csatlakozni. Jelenleg egy zárt klubcsoport van. A 2022 októberében indult Professzorok és más kiválóságok zárt klubcsoporthoz a Kozma Kata vezette egykori Professzori Klubnak és a Kiválóságok Klubjának a tagjai csatlakozhatnak, és azok a köztársasági elnök által kinevezett egyetemi tanárok (professzorok), kutatóprofesszorok és akadémiai nagydoktorok (MTA doktora), akik igazolják jogosultságukat. Ha Ön az egyikük, és szívesen csatlakozna a KÉK Kulturális Élményklubhoz, és azon belül is a Professzorok és más kiválóságok zárt klubcsoporthoz, kérjük, írjon a kozma.kata(kukac)kekklub.hu e-mail címre.

A klubtagság időtartama a választott előfizetési időszaknak megfelelő teljes egy hónap, hat hónap, tizenkét hónap.
Példa: október 12-i havi előfizetés lejárata november 12-én 23.59 órakor.

Reméljük, hamarosan klubtagjaink között üdvözölhetjük! Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget, gazdagodjon élményekkel, építse velünk a kultúrakedvelő, a tudást értéknek tekintő, életigenlő emberek közösségét. Szeretettel fogadjuk a KÉK Kulturális Élményklubban!

Ha szeretne csatlakozni a klubhoz, kattintson az alábbi ELŐFIZETEK gombra.