Kedves Leendő Klubtagunk és kedves Érdeklődő!

Bízunk benne, hogy Ön is tagja lesz a KÉK Kulturális Élményklubnak. Örülnénk!

A klubhoz bármikor csatlakozhat előfizetéssel. Az alábbi táblázatban mutatjuk a klubtagság részleteit, majd lejjebb görgetve, az alapadatainak megadását és a nyilatkozatok elfogadását követően, kiválaszthatja az Önnek leginkább megfelelő előfizetési időtartamot, melyet MasterCard vagy Visa típusú bankkártyával vagy hitelkártyával fizethet ki. Klubtagsága az előfizetéstől érvényes.
Az alábbi táblázatban összefoglaltuk, hogy milyen lehetőséget nyújt tagjainknak a klub havi, féléves és éves előfizetése. A hosszabb előfizetési idő (félév, egy év) nem díjkedvezményt, hanem nagyobb, szélesebb körű programválasztékot és több felhasználható programjegyet kínál tagjainknak.

A klubtagság lehetőségei havi
előfizetés
féléves
előfizetés
éves
előfizetés
Felhasználható programjegyek száma az előfizetés időtartama alatt 3 24 48
Partner meghívása a programra, programjegy beváltásával*
További programlehetőségek a Közösségi színtéren
Saját szervezésű programkezdeményezések és felajánlások a Közösségi színtéren
Programokra szóló ingyenes partnerkereső szolgáltatás
Egyedi programok neves szaktekintélyekkel
Részvétel zárt klubcsoport havi programjain – speciális feltétel**
Részvételi lehetőség az éves előfizetők exkluzív programján
Előfizetési díj
(Az áfát tartalmazza)
6 350 Ft 38 100 Ft 76 200 Ft

*Ha az előfizető egyedül jelentkezik a programra, 1 programjegyet használ fel. Ha az előfizető partnerrel jelentkezik a programra, 2 programjegyet használ fel.

** A zárt klubcsoport a KÉK Kulturális Élményklubon belül olyan csoport, melyhez speciális feltételekkel lehet csatlakozni. Jelenleg egy zárt klubcsoport van. A 2022 októberében indult Professzorok és más kiválóságok zárt klubcsoporthoz a Kozma Kata vezette egykori Professzori Klubnak és a Kiválóságok Klubjának a tagjai csatlakozhatnak, és azok a köztársasági elnök által kinevezett egyetemi tanárok (professzorok), kutatóprofesszorok és akadémiai nagydoktorok (MTA doktora), akik igazolják jogosultságukat. Ha Ön az egyikük, és szívesen csatlakozna a KÉK Kulturális Élményklubhoz, és azon belül is a Professzorok és más kiválóságok zárt klubcsoporthoz, kérjük, írjon a kozma.kata(kukac)kekklub.hu e-mail címre.

A klubtagság időtartama a választott előfizetési időszaknak megfelelő teljes egy hónap, hat hónap, tizenkét hónap.
Példa: október 12-i havi előfizetés lejárata november 12-én 23.59 órakor.

Az előfizetést követően Ön az e-mail címére kapja meg a belépési jelszót a klubtagok oldalára. Amennyiben az e-mailt nem találja a beérkezett üzenetek mappában, kérjük, ellenőrizze a levélszemét és spam mappáit. Belépve rögtön megváltoztathatja a jelszót a "Profilom" menüben.
Ha Ön ajándékba kapta az előfizetését, az alapadatainak és az aktiválókódjának megadásával tud belépni a klubba, a nyilatkozatok elfogadását követően.

A *-gal jelölt mezők kitöltése, illetve elfogadása kötelező.

Alapadatok


Aktiválókód


Számlázási adatok


Születésnap

 

Nyilatkozatok