Kedves Leendő Klubtagunk és kedves Érdeklődő!

A klubhoz előfizetéssel csatlakozhat. Az alábbi táblázatban mutatjuk az előfizetés részleteit, majd lejjebb görgetve, az alapadatainak megadását és a nyilatkozatok elfogadását követően, kiválaszthatja az Önnek leginkább megfelelő előfizetési időtartamot, melyet MasterCard vagy Visa típusú bankkártyával vagy hitelkártyával fizethet ki. Klubtagsága az előfizetés időpontjától érvényes.

Az alábbi táblázatban összefoglaltuk, hogy milyen lehetőséget nyújt Önnek a havi, féléves és éves előfizetésű klubtagság. Az előfizetési időtől függően meghatározott számú programjegyet kap, amelyeket az előfizetés lejáratáig saját választása szerint felhasználhat élő Zoom előadásokra vagy a korábbi előadások felvételeinek többszöri megtekintésére. A hosszabb időtartamú előfizetések több programjegyet és plusz lehetőségeket kínálnak Önnek.

A klubtagság lehetőségei havi
előfizetés
féléves
előfizetés
éves
előfizetés
Felhasználható programjegyek száma az előfizetés időtartama alatt 3 24 48
Partner meghívása a programra*
További ingyenes programlehetőségek a Közösségi színtéren
Saját szervezésű programkezdeményezések és felajánlások a Közösségi színtéren
Programokra szóló ingyenes partnerkereső szolgáltatás
Kérheti a rögzített előadások privát felvételeit**
Programjegy beváltása nélkül is megtekintheti a rögzített programok privát felvételeit***
Korábbi videók privát felvételeinek kérése programjegy beváltásával
Választható részvétel: személyes jelenlét a Zoom előadáson vagy az előadás privát felvételének kérése
Előfizetési díj (Az áfát tartalmazza) 6 985 Ft 41 910 Ft 83 820 Ft

Feltételek:

  • * Ha az előfizető egyedül jelentkezik a programra, 1 programjegyet használ fel. Ha az előfizető partnerrel jelentkezik a programra, 2 programjegyet használ fel. Ha partnerével egy e-mail címmel (egy gépről) csatlakoznak az online programhoz, válassza azt, hogy egyedül jelentkezik. A partnerének akkor váltson be programjegyet, ha nem együtt nézik a programot, azaz ő más e-mail címről jelentkezik be, mint Ön.
  • **A havi előfizetők programjegy beváltásával kérhetik az adott program felvételét. A féléves és éves előfizetők, ha részt vesznek az előadáson, saját maguknak kérhetik annak felvételét az előadás előtt vagy azt követő két napon belül külön programjegy beváltása nélkül.
  • ***Az éves előfizetők további 60 rögzített program felvételét is kérhetik saját maguknak, az előadás előtt vagy azt követő két napon belül programjegy beváltása nélkül.
  • A felvételeket az info@kekklub.hu e-mail címen kérheti. A felvétel megtekintéséhez Google-fiók szükséges (jellemzően gmail e-mail cím tartozik hozzá). Kérésével vállalja, hogy a felvételeket nem osztja meg nyilvánosan, és legfeljebb szűk családi vagy baráti körben nézi meg. A programok leírásánál látja a részleteket, hogy rögzítjük-e az adott programot.

Bármikor csatlakozhat a klubhoz. A klubtagság időtartama a választott előfizetési időszaknak megfelelő teljes egy hónap, hat hónap, tizenkét hónap, az előfizetés időpontjától számítva. Példa: május 15-i havi előfizetés lejárata június 15-én 23.59 órakor.
Amennyiben a programjegyei hamarabb elfogynak, mint ahogy az előfizetése lejárna, és szeretne további programokra jelentkezni, lehetőség van az előfizetés korábbi meghosszabbítására.

Az előfizetést követően Ön az e-mail címére kapja meg a belépési jelszót a klubtagok oldalára. Amennyiben az e-mailt nem találja a beérkezett üzenetek mappában, kérjük, ellenőrizze a levélszemét és spam mappáit. Belépve rögtön megváltoztathatja a jelszót a "Profilom" menüben.
Ha Ön ajándékba kapta az előfizetését, az alapadatainak és az aktiválókódjának megadásával tud belépni a klubba, a nyilatkozatok elfogadását követően.

A *-gal jelölt mezők kitöltése, illetve elfogadása kötelező.

Alapadatok


Aktiválókód


Számlázási adatok


Születésnap

 

Nyilatkozatok