Kedves Leendő Klubtagunk és kedves Érdeklődő!

A klubhoz bármikor csatlakozhat előfizetéssel. Az alábbi táblázatban mutatjuk a klubtagság részleteit, majd lejjebb görgetve, az alapadatainak megadását és a nyilatkozatok elfogadását követően, kiválaszthatja az Önnek leginkább megfelelő előfizetési időtartamot, melyet MasterCard vagy Visa típusú bankkártyával vagy hitelkártyával fizethet ki. Klubtagsága az előfizetés időpontjától érvényes.
Az alábbi táblázatban összefoglaltuk, hogy milyen lehetőséget nyújt Önnek a havi, féléves és éves előfizetésű klubtagság. A hosszabb előfizetési idő (félév, egy év) nem díjkedvezményt, hanem több felhasználható programjegyet és több lehetőséget kínál.

A klubtagság lehetőségei havi
előfizetés
féléves
előfizetés
éves
előfizetés
Felhasználható programjegyek száma az előfizetés időtartama alatt 3 24 48
Partner meghívása a programra*
További ingyenes programlehetőségek a Közösségi színtéren
Saját szervezésű programkezdeményezések és felajánlások a Közösségi színtéren
Programokra szóló ingyenes partnerkereső szolgáltatás
Alkalmanként egyedi programok neves szaktekintélyekkel
Kérheti és visszanézheti a rögzített előadások felvételeit, amelyeken részt vesz**
Programjegy beváltása nélkül nézheti meg a rögzített programok felvételeit***
Előfizetési díj
(Az áfát tartalmazza)
6 350 Ft 38 100 Ft 76 200 Ft

* Ha az előfizető egyedül jelentkezik a programra, 1 programjegyet használ fel. Ha az előfizető partnerrel jelentkezik a programra, 2 programjegyet használ fel. Ha partnerével egy e-mail címmel (egy gépről) csatlakoznak az online programhoz, válassza azt, hogy egyedül jelentkezik. A partnerének akkor váltson be programjegyet, ha nem együtt nézik a programot, azaz ő más e-mail címről jelentkezik be, mint Ön.

** Ha legalább féléves klubtagságot választ, kérheti a privát felvételét azoknak a rögzített előadásoknak, amelyeken részt vesz. Ezt jelenleg akciós jelleggel nyújtjuk, az előfizetése lejáratáig élhet a lehetőséggel. A felvétel megnézéséhez Google fiókkal (jellemzően gmail e-mail címmel) kell rendelkeznie. Be kell jelentkeznie a Google-fiókjába a privát videó megnézéséhez. A felvételt írásban kérheti az info@kekklub.hu e-mail címen az előadást követő két napon belül. A kérésével vállalja, hogy a felvételt nem teszi nyilvánossá, és azt csak szűk családi vagy baráti körben nézi meg. A felvételt többször is megtekintheti. A felvétel nem tartalmazza a résztvevők kérdéseit.

*** Ha nem tud részt venni egy előadáson, amelyet rögzítünk, az előadás előtt és azt követő két napon belül - programjegy beváltása nélkül - kérheti a privát felvétel megtekintési lehetőségét. Legfeljebb 60 felvételt kérhet az előfizetés időtartama alatt. A felvétel megnézéséhez Google fiókkal (jellemzően gmail e-mail címmel) kell rendelkeznie. Be kell jelentkeznie a Google-fiókjába a privát videó megnézéséhez. A felvételt írásban kérheti az info@kekklub.hu e-mail címen. A kérésével vállalja, hogy a felvételt nem teszi nyilvánossá, és azt csak szűk családi vagy baráti körben nézi meg. A felvételt többször is megtekintheti. A felvétel nem tartalmazza a résztvevők kérdéseit. A programok leírásánál látja a részleteket, hogy rögzítjük-e az adott programot.

Bármikor csatlakozhat a klubhoz. A klubtagság időtartama a választott előfizetési időszaknak megfelelő teljes egy hónap, hat hónap, tizenkét hónap, az előfizetés időpontjától számítva. Példa: május 15-i havi előfizetés lejárata június 15-én 23.59 órakor.

Az előfizetést követően Ön az e-mail címére kapja meg a belépési jelszót a klubtagok oldalára. Amennyiben az e-mailt nem találja a beérkezett üzenetek mappában, kérjük, ellenőrizze a levélszemét és spam mappáit. Belépve rögtön megváltoztathatja a jelszót a "Profilom" menüben.
Ha Ön ajándékba kapta az előfizetését, az alapadatainak és az aktiválókódjának megadásával tud belépni a klubba, a nyilatkozatok elfogadását követően.

A *-gal jelölt mezők kitöltése, illetve elfogadása kötelező.

Alapadatok


Aktiválókód


Számlázási adatok


Születésnap

 

Nyilatkozatok