Üdvözöljük Önt a Közösségi színtéren!

Az aktuális hirdetéseket klubtagjaink ezen az oldalon - jelszóval bejelentkezve - lejjebb görgetve, az oldal alján látják.

A Közösségi színteret ingyen biztosítjuk Klubtagjainknak, ezzel is támogatjuk a társas kapcsolatok bővítését, a közösségünk erősítését. Ha inspirálják Önt az új ismeretségek, a kapcsolódások, a közösen megélt élmények, a Közösségi színtér Önnek szól.

A jelszóval bejelentkezett Klubtagjaink a Közösségi színtéren kereshetnek partnert a Klubon kívüli programjaikhoz, akár utazáshoz is, tehetnek felajánlásokat, és maguk is kezdeményezhetnek saját szervezésű programokat, melyeken szívesen fogadnak Klubtagokat a hirdetésben előre rögzített feltételek szerint. A közzétett hirdetéseket csak a jelszóval bejelentkezett Klubtagok láthatják, és ők válaszolhatnak azokra.

Álljon itt néhány ötlet a számtalan lehetséges kezdeményezés közül. Az ötleteinkkel nem a lehetőségeket akarjuk korlátozni, inkább arra biztatni Önt, hogy bátran kezdeményezzen. Kirándulna, utazna, színházba vagy kiállításra menne, és partnert keres hozzá, vagy szívesen szervezne ehhez egy kisebb társaságot? Adjon fel partnerkereső hirdetést programokhoz. Speciális tudása van, vagy egy témakörben jobban elmélyült, és szívesen megosztaná azt a klubtagokkal egy beszélgetés vagy előadás keretében, vagy akár egy saját szervezésű pikniken? Szervezze meg, és adjon fel hozzá hirdetést.

Mi is hirdetünk. Egyéb társas tevékenységekről is hírt adunk ezen az oldalon.

Ahhoz, hogy a Közösségi színtér mindenki megelégedésére működhessen, mindannyiunknak be kell tartanunk néhány szabályt. Havi előfizetéssel rendelkező tagjaink havonta maximum egyszer, féléves vagy éves előfizetéssel rendelkező tagjaink havonta maximum kétszer adhatnak fel hirdetést. A hirdetésük láthatósága alkalmanként nem haladhatja meg a két hetet, illetve a meghirdetett program kezdetét. Üzleti célú hirdetés és kapcsolatfelvétel tilos. A hirdetés nem lehet ellentétes a klub magatartási kódexében megfogalmazott szellemiséggel. A hirdetés közzétételéhez a Klub jóváhagyása szükséges. A Klub a hirdetés közzétételét indoklás nélkül megtagadhatja. Előnyt jelenthet a jóváhagyási folyamatban, ha a hirdető Klubtag legalább egy hónapja már tagja a Klubnak. A Klubtag a hirdetése kezdeményezésével hozzájárul, hogy a Klub munkatársa e-mailben, illetve telefonon felvegye vele a kapcsolatot, és kérdéseket tegyen fel a hirdetésével kapcsolatban.