Kedves Érdeklődő!

A KÉK Kulturális Élményklub a kultúrakedvelő utazók és szobaturisták, a világra nyitott, kíváncsi emberek találkozóhelye, közössége, mely a közös élményeken és ezek utóhatásai során hoz létre újabb és újabb értékeket, s teremt tagjai számára tudást és olyan kapcsolatrendszert, melynek alapjait a közös szenvedély, a közös öröm jelenti. Mindehhez olyan szakértőket hívtunk, akik nemcsak a saját területük tudós ismerői, de lebilincselő, lendületes és szellemes előadók is.

A KÉK Klub nem utazási iroda, és nem is képvisel utazási irodákat, viszont még idegenvezetőknek is tud újat mondani. Szakértőink előadásai nemcsak élményt, hanem olyan magabiztos tudást és gyakorlati ismereteket adnak klubtagjainknak, melyet csak hosszas kutatómunkával szerezhetnének meg.
A sorozatok miatt visszatérően, hónapról hónapra találkozhat előadóinkkal, kérdezhet tőlük, beszélgethet velük, és ez nemcsak biztos tudást, hanem egyfajta biztonságot is ad Önnek a tervezett utazásához.

Kozma Kata vagyok, a KÉK Kulturális Élményklub alapítója és vezetője. Az egyik legnagyobb magyarországi kereskedelmi bank égisze alatt korábban létrehoztam, és éveken át sikerrel vittem a Professzori Klubot és a Kiválóságok Klubját – melyek hagyományaira, tapasztalataira alapozva, működésüket továbbgondolva jöhetett létre a KÉK Kulturális Élményklub. Sokat kaptam a Professzori Klubtól és a Kiválóságok Klubjától, és sokat kaptam a tagjaitól. Célom, hogy a KÉK Klubban tagjaink nyitott, elfogadó közösségben, empatikus légkörben szerezzenek tudást, szórakozzanak, ismerkedjenek, kapcsolódjanak egymáshoz, hogy öröm legyen minden pillanat, amit együtt tölthetünk.

Rólam mondták

Ha létezik ember, aki jártas a művészet, a tudomány, a közélet világában, és még ennél is jártasabb a társasági lét, a szervezés és az egészen távoli területről érkező emberek megértésében és összekapcsolásában, akkor az Kozma Kata.
Dr. Al Ghaoui Hesna, Prima Primissima-díjas újságíró, író

Kozma Katának számos erénye van. Megbízható, kreatív, lendületes, a kapcsolati tőkéje pedig tényleg tőke. Az én szememben azonban az a legfontosabb, hogy soha nem azt mondja, hogy mit miért nem lehet megcsinálni. Csak az jár a fejében, hogy ha így nem, akkor hogyan.
És meg is csinálja.
Gundel Takács Gábor

Kozma Kata egy sokfelé hasadó országban összehoz embereket, és közösséget teremt belőlük pusztán azzal, hogy mindig olyan komplex kulináris-művészeti élményt tálal nekik, amelyre nem tudnak nem teljes figyelemmel odatapadni. Kata megszállottja a minőségnek és az odafigyelésnek, eseményeket hoz létre, de sosem közönségben vagy fogyasztókban gondolkodik, mindig a személyek érdeklik. Elhivatottsága gyakorlati érzékkel párosul, tud a fellegekben járni, sőt, hétmérföldes csizmája is van, ám közben két lábbal áll a valóság talaján, kisujjából rázza ki a gazdasági összefüggéseket. Kozma Katát igazából klónozni kellene, a magyar kulturális élet nagy vesztesége, hogy csak egy van belőle.
Lackfi János, József Attila- és Prima Primissima-díjas író, költő