Kedves Érdeklődő!

A KÉK Kulturális Élményklub egyedülálló lehetőséget kínál a világra nyitott, kíváncsi emberek számára, legyenek ők kulturális utazók vagy tudásra szomjazó elmék, bárhol éljenek is a világban. Nálunk a kultúra, a tudás és az inspiráció találkozik. Szakértő előadóink interaktív online előadásain tagjaink mélyebb betekintést nyernek a különböző népek történelmébe, kultúrájába és látnivalóiba. Minden előadásunk egy utazás, amely tudással és szórakozással ajándékoz meg, miközben ösztönző környezetet teremt a tanulásra. A KÉK Klubban nem csupán információkat osztunk meg, hanem értékes élményeket és inspirációt is, amelyek gazdagítják tagjaink életét. Szakértő előadóink nemcsak a saját területük tudós ismerői, de lebilincselő, lendületes és szellemes előadók is.

A KÉK Klub nem utazási iroda, és nem is képvisel utazási irodákat, viszont még idegenvezetőknek is tud újat mondani. Szakértőink előadásai nemcsak élményt, hanem olyan magabiztos tudást és gyakorlati ismereteket adnak klubtagjainknak, amelyeket csak hosszas kutatómunkával szerezhetnének meg. A sorozatoknak köszönhetően hónapról hónapra találkozhat előadóinkkal, kérdezhet tőlük, beszélgethet velük, és ez nemcsak biztos tudást, hanem egyfajta biztonságot is ad Önnek a tervezett utazásához. Ha pedig egy előadást kihagyna, ne aggódjon – az előadások felvételeit bármikor visszanézheti, így egyetlen részt sem mulaszt el.

Kozma Kata vagyok, a KÉK Kulturális Élményklub alapítója és vezetője. Az egyik legnagyobb magyarországi kereskedelmi bank égisze alatt korábban létrehoztam, és éveken át sikerrel vittem a Professzori Klubot és a Kiválóságok Klubját – melyek hagyományaira, tapasztalataira alapozva, működésüket továbbgondolva jöhetett létre a KÉK Kulturális Élményklub. Sokat kaptam a Professzori Klubtól és a Kiválóságok Klubjától, és sokat kaptam a tagjaitól. Célom, hogy a KÉK Klubban tagjaink nyitott, elfogadó közösségben, empatikus légkörben szerezzenek tudást, szórakozzanak, kapcsolódjanak egymáshoz, hogy öröm legyen minden pillanat, amit együtt tölthetünk.

Rólam mondták

Ha létezik ember, aki jártas a művészet, a tudomány, a közélet világában, és még ennél is jártasabb a társasági lét, a szervezés és az egészen távoli területről érkező emberek megértésében és összekapcsolásában, akkor az Kozma Kata.
Dr. Al Ghaoui Hesna, Prima Primissima-díjas újságíró, író

Kozma Katának számos erénye van. Megbízható, kreatív, lendületes, a kapcsolati tőkéje pedig tényleg tőke. Az én szememben azonban az a legfontosabb, hogy soha nem azt mondja, hogy mit miért nem lehet megcsinálni. Csak az jár a fejében, hogy ha így nem, akkor hogyan.
És meg is csinálja.
Gundel Takács Gábor

Kozma Kata egy sokfelé hasadó országban összehoz embereket, és közösséget teremt belőlük pusztán azzal, hogy mindig olyan komplex kulináris-művészeti élményt tálal nekik, amelyre nem tudnak nem teljes figyelemmel odatapadni. Kata megszállottja a minőségnek és az odafigyelésnek, eseményeket hoz létre, de sosem közönségben vagy fogyasztókban gondolkodik, mindig a személyek érdeklik. Elhivatottsága gyakorlati érzékkel párosul, tud a fellegekben járni, sőt, hétmérföldes csizmája is van, ám közben két lábbal áll a valóság talaján, kisujjából rázza ki a gazdasági összefüggéseket. Kozma Katát igazából klónozni kellene, a magyar kulturális élet nagy vesztesége, hogy csak egy van belőle.
Lackfi János, József Attila- és Prima Primissima-díjas író, költő