Kedves Érdeklődő!

Beszéljünk először a klubról s arról, kik azok a kiváló emberek, akik nélkül nem jöhetett volna létre mindez, és ki vagyok én, Kozma Kata, a klub alapító vezetője.
A KÉK Kulturális Élményklub pont az, amit a neve takar: kultúrafogyasztók, kultúrateremtők baráti közössége, mely a közös élményeken, az együtt töltött időben és ezek utóhatásai során hoz létre újabb és újabb értékeket, s teremt tagjai számára olyan kapcsolatrendszert, melynek alapjait a közös szenvedély, a közös öröm, s az ezekből kialakuló barátságok jelentik. Mindehhez a klub a magyar kultúra, tudomány, sport, egyáltalán a társadalom legelismertebb, leghatékonyabb, legaktívabb formálóit, hírességeit, kitüntetett szereplőit hívta segítésül, akikre méltán vagyunk és lehetünk büszkék. Jelenlétük, közreműködésük, társaságuk már önmagában is rangot ad klubunknak, a tudásuk, a szerepvállalásuk pedig élményeket minden tagunknak – politikától és előítéletektől mentes élményeket elfogadó, empatikus légkörben.

Kozma Kata vagyok, a KÉK Kulturális Élményklub alapítója és vezetője. Az egyik legnagyobb magyarországi kereskedelmi bank égisze alatt korábban létrehoztam, és éveken át sikerrel vittem a Professzori Klubot és a Kiválóságok Klubját – melyek hagyományaira, tapasztalataira alapozva, működésüket továbbgondolva jöhetett létre a KÉK Kulturális Élményklub. Sokat kaptam a Professzori Klubtól és a Kiválóságok Klubjától, és sokat kaptam a tagjaitól. E zárt klubcsoporthoz az egykori tagok csatlakozhatnak, és azok a köztársasági elnök által kinevezett egyetemi tanárok (professzorok), kutatóprofesszorok és akadémiai nagydoktorok (MTA doktora), akik igazolják jogosultságukat. Ha Ön az egyikük, és szívesen csatlakozna a KÉK Kulturális Élményklubhoz, és azon belül is a Professzorok és más kiválóságok zárt klubcsoporthoz, kérem, írjon a kozma.kata(kukac)kekklub.hu e-mail címre.

Rólam mondták

Ha létezik ember, aki jártas a művészet, a tudomány, a közélet világában, és még ennél is jártasabb a társasági lét, a szervezés és az egészen távoli területről érkező emberek megértésében és összekapcsolásában, akkor az Kozma Kata.
Dr. Al Ghaoui Hesna, Prima Primissima-díjas újságíró, író

Kozma Katának számos erénye van. Megbízható, kreatív, lendületes, a kapcsolati tőkéje pedig tényleg tőke. Az én szememben azonban az a legfontosabb, hogy soha nem azt mondja, hogy mit miért nem lehet megcsinálni. Csak az jár a fejében, hogy ha így nem, akkor hogyan.
És meg is csinálja.
Gundel Takács Gábor

Kozma Kata egy sokfelé hasadó országban összehoz embereket, és közösséget teremt belőlük pusztán azzal, hogy mindig olyan komplex kulináris-művészeti élményt tálal nekik, amelyre nem tudnak nem teljes figyelemmel odatapadni. Kata megszállottja a minőségnek és az odafigyelésnek, eseményeket hoz létre, de sosem közönségben vagy fogyasztókban gondolkodik, mindig a személyek érdeklik. Elhivatottsága gyakorlati érzékkel párosul, tud a fellegekben járni, sőt, hétmérföldes csizmája is van, ám közben két lábbal áll a valóság talaján, kisujjából rázza ki a gazdasági összefüggéseket. Kozma Katát igazából klónozni kellene, a magyar kulturális élet nagy vesztesége, hogy csak egy van belőle.
Lackfi János, József Attila- és Prima Primissima-díjas író, költő