Kedves Érdeklődő!

Üdvözöljük a KÉK Kulturális Élményklub weboldalán! A KÉK Klubban a kulturális utazóknak és világra nyitott, kíváncsi szobaturistáknak nyújtunk interaktív online előadásokat Zoomon. Csatlakozzon hozzánk havi, féléves vagy éves előfizetéssel, ahol az egy napra eső költség hozzávetőleg annyi, mint egy kapszulás kávé ára. Fedezze fel velünk a világ kultúráit, és hozza be az élményt, a kalandot és a tudást az otthonába!

Tart attól, hogy az online tér személytelen, vagy nem ismeri a Zoomot? Engedje meg, hogy meggyőzzük az interaktív programok nyújtotta élményekről, az előadások, majd az azt követő beszélgetések öröméről, a kapcsolatok és ismeretek bővítését nyújtó lehetőségekről. A szakértő előadások és az, hogy az adott térség szakértőjét kérdezheti, nemcsak felbecsülhetetlen tudást és utazásához inspirációt ad Önnek, hanem biztonságot is, ha utazást tervez.
A Zoomtól pedig nem kell tartania, öt perc alatt megtanítjuk a használatára akkor is, ha eddig csak levelezésre használta az internetet.

Nem csak élő Zoom előadásokon vehet részt. Bármelyik előfizetési csomagunkkal – programjegy beváltásával – kérheti több mint 100 korábbi előadásunk felvételét. Az éves tagság választásával pedig további előnyökben részesülhet: 60 további aktuális felvételhez juthat hozzá programjegy beváltása nélkül, így még több ismeretre és élményre tehet szert kényelmesen, otthonából.

A KÉK Kulturális Élményklub vagy rövidebb nevünkön KÉK Klub nem utazási iroda, és nem is képvisel utazási irodákat, viszont még szakembereknek is tud újat mondani. Szakértőink nemcsak a saját területük tudós ismerői, de lebilincselő, lendületes és szellemes előadók is: tőlük igazán szórakozva lehet tanulni.

Ismerje meg velünk Amszterdamot, Afganisztánt, Iraki Kurdisztánt, Tibetet és Indiát, a Párizson túli Franciaországot, Portugáliát, Japánt, Iránt, a szent hegyeket és még oly sok csodáját bolygónknak, majd, ha úgy gondolja, kerekedjen fel, s a nálunk szerzett tudással, lelkesedéssel és barátokkal vágjon neki, másszon hegyre, szálljon vízre, ami csak tetszik – egy elszánt utazónak nincs elérhetetlen hely (akkor sem, ha otthon marad).

Ne hagyja ki a „desszert” programjainkat sem, amelyek nem kötődnek kulturális utazási témához, vagy más népek kultúrájához, ám többek, jobbak lehetünk tőlük, megédesítik az estéinket.

Programhoz partnert vagy egyenesen útitársat keres? A Közösségi színtéren meghirdetheti, és egy fillérjébe sem kerül. Mi is itt hirdetjük meg a havi szakértői esteket és az ismerkedési programokat.

Ne habozzon, csatlakozzon hozzánk bárhonnan, és legyen tagja kulturális közösségünknek, ahol az utazás határok nélkül zajlik, és a tudás mindig élménnyé válik.
A KÉK Kulturális Élményklub – Kultúra határok nélkül Zoomon.