Kedves Érdeklődő!

Üdvözöljük a KÉK Kulturális Élményklub weboldalán! A KÉK Klubban a kulturális utazóknak és világra nyitott, kíváncsi elméknek nyújtunk interaktív online előadásokat Zoomon. Csatlakozzon hozzánk havi, féléves vagy éves előfizetéssel – az egy napra eső költség hozzávetőleg annyi, mint egy kapszulás kávé ára. Fedezze fel velünk a világ kultúráit, és hozza be az élményt, a kalandot és a tudást az otthonába!

Nem biztos az online tér személyességében, vagy nem ismeri a Zoomot? Tapasztalja meg az interaktív programok nyújtotta élményeket, az előadások utáni beszélgetések örömét, és az új kapcsolatok és ismeretek szerzését. A szakértő előadások és az, hogy az adott térség szakértőjét kérdezheti, nemcsak felbecsülhetetlen tudást és utazásához inspirációt nyújt Önnek, hanem biztonságot is ad, ha utazást tervez. A Zoom használatát pedig gyorsan és egyszerűen elsajátíthatja – öt perc alatt megtanítjuk Önnek, még akkor is, ha eddig csak levelezésre használta az internetet.

Nem csak élő Zoom előadásokon vehet részt. Bármelyik előfizetési csomagunkkal – programjegy beváltásával – kérheti több mint 150 korábbi előadásunk felvételét. Az éves tagság választásával pedig további előnyökben részesülhet: 60 további aktuális felvételhez juthat hozzá programjegy beváltása nélkül, így még több ismeretre és élményre tehet szert kényelmesen, otthonából.

A KÉK Kulturális Élményklub vagy rövidebb nevünkön KÉK Klub nem utazási iroda, és nem is képvisel utazási irodákat, viszont még szakembereknek is tud újat mondani. Szakértőink nemcsak a saját területük tudós ismerői, de lebilincselő, lendületes és szellemes előadók is: tőlük igazán szórakozva lehet tanulni.

Ismerje meg velünk Amszterdamot, Afganisztánt, Iraki Kurdisztánt, Tibetet és Indiát, a Párizson túli Franciaországot, Portugáliát, Japánt, Iránt, a szent hegyeket és még számos csodáját bolygónknak. Ha kedvet kap, kerekedjen fel, és a nálunk szerzett tudással, lelkesedéssel és barátokkal vágjon neki az útnak! Másszon hegyre, szálljon vízre – egy elszánt utazónak nincs elérhetetlen hely, akkor sem, ha otthon marad.

Ne hagyja ki a „desszert” programjainkat sem, amelyek nem kötődnek kulturális utazási témához, vagy más népek kultúrájához, ám többek, jobbak lehetünk tőlük, megédesítik az estéinket.

Programhoz partnert vagy egyenesen útitársat keres? A Közösségi színtéren meghirdetheti, és egy fillérjébe sem kerül.

Ne habozzon, csatlakozzon hozzánk bárhonnan, és legyen részese közösségünknek, mert nálunk az utazás határok nélkül zajlik, és a tudás élménnyé válik.
A KÉK Kulturális Élményklub – Kultúra határok nélkül Zoomon.