Ha lemaradt az augusztusi vagy szeptemberi nyilvános estünkről, most pótolhatja: két videót ajánlok figyelmébe. Az egyik Irimiás Balázs előadása Tokióról, a másik egy különleges kettős, kölcsönös könyvbemutató, melyben Tóth Krisztina és Nádasdy Ádám mutatta be egymás könyvét Molnár Piroska és Felkai Piroska közreműködésével. Ne hagyja ki György legújabb blogbejegyzését sem!


admin

Tokió, a világ álmatlanságának lüktető metropolisza c. előadás

Augusztus 30-án láthatták az érdeklődők havi nyilvános előadásunkat, melyet feltöltöttünk YouTube csatornánkra, a részvevők kérdései és hozzászólásai nélkül. Irimiás Balázs, építész és Japán-utazástervező, ezúttal "Tokió, a világ álmatlanságának lüktető metropolisza" címmel tartott előadást. Klubunkban ez már a 12. japán témájú előadása volt, és a következő hónapokban is találkozhatnak vele klubtagjaink. Ide kattintva tekintheti meg az augusztus 30-i előadásának felvételét.

RECIPROK ÉRTÉKEK – Tóth Krisztina és Nádasdy Ádám kettős, kölcsönös könyvbemutatója

Szeptember 14-én tartottuk havi nyilvános előadásunkat, melynek felvételét feltöltöttük YouTube csatornánkra a részvevők kérdései és hozzászólásai nélkül.
Az estén Tóth Krisztina "Ahonnan látni az eget" című könyvét Nádasdy Ádám mutatta be, és fordítva: Nádasdy Ádám "Hordtam az irhámat" című művét Tóth Krisztina ismertette. A két szerző nemcsak a köteteket elemezte, hanem egymást is. Molnár Piroska felolvasott a művekből, míg Felkai Piroska hozzászólt és kérdéseket tett fel.
Ide kattintva tekintheti meg a szeptember 14-i program felvételét.

György blogja

György nemcsak aktív tagja a klubunknak, de a tudása, életszeretete és gondolatai is lenyűgöznek minket. Ezért megkértük, hogy ossza meg velünk a gondolatait. Júliusban elindult a blogja a weboldalunkon, Egy 95 éves professzor gondolatai életről, egészségről, utazásról címmel. Örömmel mutatom Önnek György harmadik blogbejegyzését, melynek címe: "Sajtországi benyomások". Ide kattintva olvashatja el az írást.


Ha egy barátja, ismerőse érdeklődhet programjaink, klubunk iránt, kérem, ossza meg vele ezt levelet. A hírlevelünkre ide kattintva iratkozhatnak fel új érdeklődőink.

Kozma Kata
KÉK Klub vezetője