2023. júliusban és augusztusban előfizetéssel rendelkező klubtagjaink, az új tagok is, ajándék videó(ka)t választhatnak a korábbi előadásaink felvételeiből.


admin

Válasszon ajándék videót a klubtagságához

2023. júliusban és augusztusban előfizetéssel rendelkező klubtagjaink, az új tagok is, ajándék videó(ka)t választhatnak a korábbi előadásaink felvételeiből. Ehhez kapcsolódóan minden részletet megtalál a weboldalunk "Videók" menüpontja alatt.

Júliusban és augusztusban sok klubtagunk utazik, nyaral, ezért kevesebb programot tartunk. Júliusban 7, augusztusban 8 programból választhatnak tagjaink. A 2023. júliusban és augusztusban előfizetéssel rendelkező klubtagjainkat, az új tagokat is, szeretnénk megajándékozni korábbi előadásaink választható felvételeivel.

A videók megtekintéséhez szüksége lesz egy Google fiókra (Gmail e-mail címmel), és be kell jelentkeznie a YouTube-ra. Ha több Gmail e-mail címe van, akkor a YouTube-ra azzal a Google fiókkal kell bejelentkeznie, amelyhez a videóhoz rendelt e-mail cím tartozik.

· Egy havi előfizetéshez* mindkét hónapban egy-egy ajándék videót választhat.

· Féléves előfizetéshez* mindkét hónapban két-két ajándékvideót választhat.

· Éves előfizetéshez* mindkét hónapban négy-négy ajándékvideót választhat.

*Ahhoz, hogy jogosult legyen az ajándék videókra mindkét hónapban, legalább 40 napig kell rendelkeznie előfizetéssel a két hónapban.

Az ajándék videó igénylésének részletei

Az ajándék videókat 2023. szeptember 5-ig írásban igényelheti, az info@kekklub.hu e-mail címre elküldve a kiválasztott videók címeit. Ajándék videót csak saját magának kérhet. Az igénylésével elfogadja, hogy a felvételt nem teszi nyilvánossá, és csak szűk családi vagy baráti körben nézi meg.
Bízunk benne, hogy örömöt szerzünk Önnek ezzel a lehetőséggel.

Ide kattintva nézheti meg a választható ajándék videók listáját. A táblázatban minden videóhoz talál leírást, melynek elérését a táblázat utolsó oszlopa tartalmazza, azonban sajnos ezek nem kattinthatók. A leírásokat ugyanott, a "Videók" menüpont alatt látja, abban a dokumentumban és – a dokumentumon belül – azzal a sorszámmal, amely a táblázatban szerepel.

Akár júliusban is kérheti az augusztusban járó ajándék videókat, ha már látszik, hogy legalább 40 napig rendelkezik előfizetéssel a két hónapban.

Ha még nem tagja a klubunknak, IDE KATTINTVA nézheti meg a klubtagság részleteit.

Szép nyári élményeket kívánunk Önnek!