Kérjük, hogy mielőtt ajándék videó(ka)t választ ezen az oldalon, olvassa el a tájékoztatót az ajándék videókhoz, amely tartalmazza a feltételeket, részleteket.


admin

Választható ajándék videók listája

Kérjük, hogy mielőtt ajándék videó(ka)t választ, olvassa el a feltételeket és az igénylés részleteit ide kattintva.

A táblázatban minden videóhoz talál leírást, melynek elérését a táblázat utolsó oszlopa tartalmazza, azonban sajnos ezek nem kattinthatóak. A leírásokat ugyanitt, a "Videók" menüpont alatt látja, abban a dokumentumban és – a dokumentumon belül – azzal a sorszámmal, amely a táblázatban szerepel.

Ha egy előadónak legalább két előadásvideója választható a nyári ajándék videó akcióban 2023. augusztus végéig, és folytatja sorozatát 2023. szeptemberében, az előadásainak leírását a "Videók" menüpont alatt, külön dokumentumokban találja meg a nevük alatt. Külön mappában látja a következő előadók videót: Felkai Piroska, Gálffy László, Gáspár Péter, Görbe Márk, Gyémánt Balázs, Irimiás Balázs, Nacsinák Gergely András, Sárközy Miklós, Zentai György.
Kulturális utazási témához kapcsolódó további előadások leírásait pedig a "Több utazás" mappában találja.
A kultúrához vagy tudományhoz kapcsolódó előadásaink leírásait a "Kultúra és tudomány" mappában olvashatja el.

A nyilvános felvételek – egy kivételével – nem láthatók a táblázatban, azok szabadon elérhetők a KÉK Kulturális Élményklub YouTube csatornáján. Javasoljuk, iratkozzon fel a csatornára, hogy az elsők között értesüljön új nyilvános előadásunk felvételéről.

Alább a kulturális utazási témakörben választható előadások videóit látja, előadók szerint csoportosítva.

Alább a kultúra és tudomány témakörökben választható előadások videóit látja, előadók szerint csoportosítva.

Ha kérdése merül fel, írjon nekünk az info@kekklub.hu e-mail címre, vagy keressen minket a +36 30 087 3535-ös telefonszámon.