Ha lemaradt az októberi két nyilvános estünkről, most pótolhatja: két videót, az estek felvételét ajánlom figyelmébe. Az egyik Pléh Csaba és Mérő László kettős, kölcsönös könyvbemutatója, a másik Sajó Tamás előadása "Az Utas és holdvilág útján" című előadása. Ne hagyja ki György legújabb blogbejegyzését sem!


admin

Pléh Csaba és Mérő László október 9-i kettős, kölcsönös könyvbemutatójának felvétele

Október 9-én láthatták az érdeklődők Pléh Csaba és Mérő László kettős, kölcsönös könyvbemutatóját.
Pléh Csaba mutatta be Mérő László "Tökéletes tökéletlenség" című könyvét, míg Mérő László Pléh Csaba "Árnyak" című kötetét mutatta be. Ide kattintva tekintheti meg az est felvételét.

Az Utas és holdvilág útján c. előadás felvétele

Október 1-jén és 18-án láthatták az érdeklődők Sajó Tamás "Az Utas és holdvilág útján" című előadását, amelyek klubunk nyilvános programjai voltak. A felvételen az előadást követő kérdéseket és hozzászólásokat nem rögzítettük. Sajó Tamás következő előadása november 27-én lesz klubunkban, "Velence, ami az útikönyvekből kimaradt" címmel. Ide kattintva megtekintheti az október 18-i előadás felvételét.

György blogja

György nemcsak aktív tagja a klubunknak, de tudása, életszeretete és gondolatai is lenyűgöznek minket. Ezért kértük fel, hogy ossza meg velünk gondolatait. Júliusban indította el blogját a weboldalunkon, "Egy 95 éves professzor gondolatai életről, egészségről, utazásról" címmel. Korábbi három írása, mint klubunk legtöbb programja, az utazáshoz kapcsolódik. György professzor, a magyar táplálkozástudomány doyenje, új írásában feltárja, hogy miként befolyásolja az emésztőrendszerünk mikroflórája az agyunkat és a mentális egészségünket – mindannyiunk számára nélkülözhetetlen olvasmány. Írása címe: "Egy személy – kettős biológia".
Ide kattintva olvashatja el az írást.


Ha egy barátja, ismerőse érdeklődhet programjaink, klubunk iránt, kérem, ossza meg vele ezt levelet. A hírlevelünkre ide kattintva iratkozhatnak fel új érdeklődőink.

Kozma Kata
KÉK Klub vezetője