Segal Viktor

chef, gasztronómiai tanácsadó, Bocuse d’Or coach és comittee menedzser

13 évet dolgoztam külföldön, jórészt ötcsillagos szállodákban
(Hilton, Intercontinental) és kiemelkedő minőségű éttermekben (Lyon, Amsterdam, Tel-Aviv) megannyi kiemelkedő tudású szakemberrel. A nemzetközi környezetet és a kultúrák sokszínűségét ma is rendkívül fontosnak tartom, rendszeresen utazom, s a legnevesebb éttermekben keresem a legújabb trendeket; amely jelentős mértékben meghatározza, formálja főzési stílusomat.
Jellemzően olyan gasztroprojektek és rendezvények megvalósítására kérnek fel, amelyek kimagasló szakmai felkészültséget, komplex gondolkodást és kreatív szemléletet igényelnek.
Hazai és külföldi professzionális konyhák általános vagy technológiai tanácsadói munkával bíztak meg, és együttműködöm sajtüzemmel, egészséges ételek készítő étteremmel, kiemelkedő konyhatechnológiát forgalmazó cégekkel és kiváló termelőkkel is. Gyakran privát személyes cateringre kérnek fel exkluzív és nagyobb létszámú rendezvényekre, fogadások gasztronómiai koncepciójának kidolgozására, kivitelezésére, megbízható catering partnerekkel való együttműködésben.
Az elmúlt 18 évben több könyvem jelent meg, és a rendezvények mellett gasztronómiai tanácsadóként számos szállodával is dolgoztam együtt.