Besnyi Erika

tréner, coach, a Vintage Office egyik megálmodója és ügyvezetője

Több fecske nyarat csinál …

Gyárilag angol nyelvtanárnak készültem, tanítottam gimnáziumban, nyelviskolákban és céges környezetben, nyelvkönyveket és rajzfilmekhez szinkronszövegeket írtam, majd dolgoztam értékesítőként, voltam fejvadász, gyermekotthonban nevelő, később pedig multis képzési vezető. A rengeteg élmény és tapasztalat mind egy irányba vitt: a tréningek és a coaching világába.

19 éve tartok 19-féle tréninget és coachingot magyarul és angolul, és a saját akadémiámon képzem a jövő trénereit és coach-ait. A veszélyhelyzet kihirdetésekor a Vintage Akadémia elsőként állt át az online oktatásra, és a virtuális képzések tapasztalatairól hamarosan napvilágot lát a három szerzőtársammal közösen írt módszertani könyvünk is. Hálás vagyok azért, hogy egyetemi oktatóként is fejleszthetem a hallgatókat, és hogy számos céges konferenciát vezethetek házigazdaként.

Tudom, hogy egy fecskeként nem csinálhatok nyarat, így inkább fecskéket képzek, akik mind-mind megcsinálják a maguk kis nyarát és ez a sok nyár előbb-utóbb összeér, amitől szebb és élhetőbb lesz a világunk. Hiszem, hogy ha csak egy résztvevőm asszertívebben kommunikál, annak exponenciális hatása lesz a mi kis világunkra.
Kedvenc témáim a személyiségtipológiák, motiváció, a karakterre szabott kommunikáció, a növekedési szemléletmód, vezetői tréningek (Szituatív vezetés) és a munkahelyi jól-lét programok.

Mélyen hiszek a társadalmi felelősségvállalásban, ezért rendszeresen tartok ingyenes tréningeket a Streettraining alapítvány keretein belül vagy pro bono programokat tanároknak és diákoknak, valamint rendszeresen ösztöndíjat ajánlunk a tanfolyamunkra beiratkozó ígéretes fiataloknak és anyagilag támogatunk nehéz helyzetben lévő családokat.

Szabadidőmet szívesen töltöm a fantasztikus fiammal, aki már 17 évesen tréneri végzettséget szerzett és elkötelezetten viszi tovább az „anyai örökséget”. Hobbim a séta, a karaoke és az újabb és újabb izgalmas tréninganyagok kidolgozása.