Programinformációk

  • INGYENES*
  • IGEN
  • Szervezés alatt!
  • online, Zoomon - 2024. augusztusban lesz
  • 25 fő


*Az Ön előfizetési díja meghatározott számú programjegyet tartalmaz.
Ha Ön egyedül jelentkezik a programra, 1 programjegyet használ fel. Ha Ön partnerrel jelentkezik a programra, 2 programjegyet használ fel. Ha partnerével egy e-mail címmel (egy gépről) csatlakoznak online programhoz, válassza azt, hogy egyedül jelentkezik.

Fotós szemmel: Makaó, a filmek és a kaszinók otthona - Nicky Almasy előadása

Nicky Almasy "Fotós szemmel" című sorozatának 6. része. A pontos augusztusi időpontot később tesszük közzé. Az előadó Kuala Lumpurból jelentkezik be, az időeltolódás miatt az előadását hétvégén, jellemzően a reggeli órákban tartja.

Csatlakozzon hozzám az előadásra, és bemutatom Önnek Makaó egyedi világát. Személyes tapasztalataimon keresztül, történeteimmel, fotóimmal és videóimmal szeretnék szubjektív betekintést adni ebbe az egyedülálló városba, amely a filmek és a kaszinók otthona.
A következőkről mesélek Önnek:

  • Filmes helyszínek Makaóban: Fedezze fel velem Makaó ikonikus filmes forgatási helyszíneit. Beszélünk Bruce Lee klasszikusáról, James Bond kalandjáról, Indiana Jones utazásáról, valamint Madonna és Sean Penn romantikus filmjéről, a "Shanghai Surprise"-ról. Modern filmet is említek.
  • Kulturális keveredés: Megmutatom Önnek Makaó egyedi kulturális keveredését, amely a portugál és kínai örökség építészeti különlegességeiben tükröződik. Fedezze fel, hogyan keveredik Makaóban a régi kultúra a modern elemekkel, izgalmas látványosságokat kínálva az idelátogatóknak.
  • Kaszinók világa: Makaó Cotai negyedében rengeteg kaszinó található, amely híres látványosság és turistacélpont. Elmesélem, hogyan teszi a szerencsejáték Makaót különlegessé a kínai állampolgárok számára.
    Tartson velem, szeretettel várom.

Előadó: Nicky Almasy fotóművész, fotóriporter. Életrajzát ide kattintva látja.

Az előadás után a résztvevők hozzászólhatnak, kérdezhetnek Nickytől.

Fotók: Nicky AlmasyFotós szemmel: Makaó, a filmek és a kaszinók otthona - Nicky Almasy előadása
Fotós szemmel: Makaó, a filmek és a kaszinók otthona - Nicky Almasy előadása