Programinformációk

  • INGYENES*
  • IGEN
  • Szervezés alatt!
  • online, Zoomon - 2024. júniusban lesz
  • 25 fő


*Az Ön előfizetési díja meghatározott számú programjegyet tartalmaz.
Ha Ön egyedül jelentkezik a programra, 1 programjegyet használ fel. Ha Ön partnerrel jelentkezik a programra, 2 programjegyet használ fel. Ha partnerével egy e-mail címmel (egy gépről) csatlakoznak online programhoz, válassza azt, hogy egyedül jelentkezik.

Fotós szemmel: az én Shanghai-om - Nicky Almasy előadása

Nicky Almasy előadásai a KÉK Klubban 2023-ban: "Fotós szemmel: Sanghaj építésze, Hudec László", "Fotós szemmel: Shanghai Tower", "Fotós szemmel: India és Le Corbusier egyedi világa Chandigarh"
Nicky előző előadásai 2024-ben: "Fotós szemmel: Japán, az utolsó nindzsától az ama búvárnők világáig" (január), "Fotós szemmel: az én Malayziám" (április).

2024. júniusra tervezett program. A program leírását és a pontos időpontot később tesszük közzé. Várhatóan egy vasárnap reggeli időpontban lesz az előadás.

Előadó: Nicky Almasy: 5 évig a világ második legmagasabb épületének, a Shanghai Tower-nek volt az építészeti fotósa. Hudec László által tervezett összes sanghaji épületet megörökítette fotón a 2017-ben megjelent Hudec by Nicky Almasy c. albumhoz. Almasy emellett az AirAsia légitársaság hivatalos fotóriportere is volt 5 éven keresztül. Idén jelent meg az Earnshaw Books gondozásában a Recycling Reality című könyve fotók nélkül, amelyben a legmeghatározóbb fotós projektjeiről ír. Jelenleg Kuala Lumpurban, Malajziában él.

Az előadás után a résztvevők hozzászólhatnak, kérdezhetnek Nickytől.