Programinformációk

  • INGYENES*
  • IGEN
  • 2024. április 28. 09:00
  • online, Zoomon
  • 25 fő


*Az Ön előfizetési díja meghatározott számú programjegyet tartalmaz.
Ha Ön egyedül jelentkezik a programra, 1 programjegyet használ fel. Ha Ön partnerrel jelentkezik a programra, 2 programjegyet használ fel. Ha partnerével egy e-mail címmel (egy gépről) csatlakoznak online programhoz, válassza azt, hogy egyedül jelentkezik.

Fotós szemmel: az én Malayziám - Nicky Almasy előadása - NYILVÁNOS

Ez a KÉK Kulturális Élményklub 2024. áprilisi nyilvános programja. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Ha szeretne részt venni, kérjük, regisztráljon lejjebb, a leírásban található linken keresztül.
Nicky Almasy előadásai a KÉK Klubban 2023-ban: "Fotós szemmel: Sanghaj építésze, Hudec László", "Fotós szemmel: Shanghai Tower", "Fotós szemmel: India és Le Corbusier egyedi világa Chandigarh-ban"
Nicky előadása 2024. januárban: "Fotós szemmel: Japán, az utolsó nindzsától az ama búvárnők világáig". Következő előadása 2024. júniusban: "Fotós szemmel: az én Shanghai-om"

Csatlakozzon hozzám az előadásra, és bemutatom Önnek az én Malajziámat. Személyes tapasztalataimon keresztül, történeteimmel, fotóimmal, videóimmal szeretnék Önnek egy szubjektív betekintést adni ebbe a sokszínű országba, ahol élek. A következőkről mesélek Önnek:

A Peranakan malajziai kínai közösség Penangban: Fedezzük fel a Peranakanok életét, múltját és hagyományait. Megismerkedünk történetükkel, bepillantást nyerünk otthonaikba, a tradicionális bútoraikhoz, az opium ágyaikhoz, és megvizsgáljuk, milyen hagyományaik maradtak fenn és hogyan viszik tovább ezeket a fiatalok.
A Jawi Peranakan építészet Penangban: A Jawi Peranakan építészeti stílus bemutatása Penangban, amely egyedülálló keverékét képezi a helyi és külföldi hatásoknak.
Shophouses Penangban: Ismerjük meg a shophouses, azaz boltos házak fejlődését és történetét Penangban, és azt, hogyan formálják a város arculatát.
Ahol lakom - csoda Kuala Lumpur belvárosában: Barangoljunk Kuala Lumpur belvárosában található Kampung Warisan Condominium környékén, egy mini paradicsomban, amely a hagyományos maláj falusi életet idézi a 70-es évekbeli "Kampung Boy" malajziai képregény világával.

Előadó: Nicky Almasy: 5 évig a világ második legmagasabb épületének, a Shanghai Tower-nek volt az építészeti fotósa. Hudec László által tervezett összes sanghaji épületet megörökítette fotón a 2017-ben megjelent Hudec by Nicky Almasy c. albumhoz. Almasy emellett az AirAsia légitársaság hivatalos fotóriportere is volt 5 éven keresztül. Idén jelent meg az Earnshaw Books gondozásában a Recycling Reality című könyve fotók nélkül, amelyben a legmeghatározóbb fotós projektjeiről ír. Jelenleg Kuala Lumpurban, Malajziában él.

Az előadás után a résztvevők hozzászólhatnak, kérdezhetnek Nickytől.

Az előadó Malajziában él, és az időeltolódás miatt vasárnap reggel 9 órakor tartjuk az előadást.

A program nyilvános, ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Ha szeretne részt venni a programon, kérjük, regisztráljon a következő linkre kattintva: https://forms.gle/syB24rSMKCNJUgE5A

Ha Ön tagja a KÉK Klubnak, ehhez a programhoz nem kell felhasználnia programjegyet.

Az online programon Ön a Zoomon keresztül vehet részt. A használata egyszerű, erről információkat olvashat a Gyakori kérdések oldalon. Ha kérdése merül fel, kérjük, keressen minket a Kapcsolat oldalon megadott elérhetőségek egyikén. Ha jelentkezik a programra, a kezdete előtt - legkorábban 24 órával, legkésőbb 10 órával - e-mailben küldjük Önnek a bejelentkezéshez szükséges információkat. Ha a program előtt néhány órával még nem kapta meg a levelünket a linkkel, kérjük, nézze meg a spam mappáját, és ha ott nem találja, keressen minket a fenti Kapcsolat oldalon megadott elérhetőségek egyikén.

Ehhez a programhoz csak regisztráció szükséges, mert nyilvános esemény. Amennyiben további programjaink iránt is érdeklődik, és még nincs előfizetése, kezdje akár havi előfizetéssel mindössze 6.350 Ft-ért, amely 3 választható programhoz ad Önnek hozzáférést, élő előadásokra és/vagy előadásfelvételekre. További előnyökért válasszon féléves vagy éves csomagot. Ne feledje: a klubtagság egy kapszulás kávé ára naponta, és ajándékba is adhatja!

Ha szeretne részt venni a programon, ne a gombra kattintson alul, hanem a fenti linken regisztráljon.Fotós szemmel: az én Malayziám - Nicky Almasy előadása - NYILVÁNOS
Fotós szemmel: az én Malayziám - Nicky Almasy előadása - NYILVÁNOS