Programinformációk

  • INGYENES*
  • IGEN
  • 2024. május 15. 20:00
  • online, Zoomon
  • 100 fő


*Az Ön előfizetési díja meghatározott számú programjegyet tartalmaz.
Ha Ön egyedül jelentkezik a programra, 1 programjegyet használ fel. Ha Ön partnerrel jelentkezik a programra, 2 programjegyet használ fel. Ha partnerével egy e-mail címmel (egy gépről) csatlakoznak online programhoz, válassza azt, hogy egyedül jelentkezik.

Egy maja király a Néprajzi Múzeumban - Dr. Gyarmati János előadása - NYILVÁNOS

Ez a KÉK Kulturális Élményklub 2024. májusi nyilvános programja. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Ha szeretne részt venni, kérjük, regisztráljon lejjebb, a leírásban található linken keresztül.

Dr. Gyarmati János korábbi sorozatai: Mexikó-sorozat 2023-ban, Peru-sorozata 2024 januárjától márciusig havi egy előadással. Áprilisi előadása: "Türkizek nyomában - egy azték maszk a Néprajzi Múzeumban"

Az előadás leírását hamarosan közzétesszük.

Előadó: Dr. Gyarmati János, régész, néprajzkutató, a néprajztudomány kandidátusa, a Néprajzi Múzeum amerikai régészeti gyűjteményének főmuzeológusa. Régészként több mexikói, perui és bolíviai kutatóprogram résztvevője, illetve vezetője. Egy elveszettnek hitt inka várost, Paria romjait ő találta meg. Számos tudományos és ismeretterjesztő könyv szerzője.

Az előadás után a résztvevők hozzászólhatnak, kérdezhetnek Jánostól.

A program nyilvános, ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Ha szeretne részt venni a programon, kérjük, regisztráljon a következő linkre kattintva: https://forms.gle/WiJqoNqycrfctx6CA

Ha Ön tagja a KÉK Klubnak, ehhez a programhoz nem kell felhasználnia programjegyet.

Az online programon Ön a Zoomon keresztül vehet részt. A használata egyszerű, erről információkat olvashat a Gyakori kérdések oldalon. Ha kérdése merül fel, kérjük, keressen minket a Kapcsolat oldalon megadott elérhetőségek egyikén. Ha jelentkezik a programra, a kezdete előtt - legkorábban 24 órával, legkésőbb 10 órával - e-mailben küldjük Önnek a bejelentkezéshez szükséges információkat. Ha a program előtt néhány órával még nem kapta meg a levelünket a linkkel, kérjük, nézze meg a spam mappáját, és ha ott nem találja, keressen minket a fenti Kapcsolat oldalon megadott elérhetőségek egyikén.

Ehhez a programhoz csak regisztráció szükséges, mert nyilvános esemény. Amennyiben további programjaink iránt is érdeklődik, és még nincs előfizetése, kezdje akár havi előfizetéssel mindössze 6.350 Ft-ért (május 15-től 6.985 Ft), amely 3 választható programhoz ad Önnek hozzáférést, élő előadásokra és/vagy előadásfelvételekre. További előnyökért válasszon féléves vagy éves csomagot. Ne feledje: a klubtagság egy kapszulás kávé ára naponta, és ajándékba is adhatja!

Ha szeretne részt venni a programon, ne a gombra kattintson alul, hanem a fenti linken regisztráljon.