Programinformációk

  • INGYENES*
  • IGEN
  • Szervezés alatt!
  • online, Zoomon - 2024. januárban lesz
  • 25 fő


*Az Ön előfizetési díja meghatározott számú programjegyet tartalmaz.
Ha Ön egyedül jelentkezik a programra, 1 programjegyet használ fel. Ha Ön partnerrel jelentkezik a programra, 2 programjegyet használ fel. Ha partnerével egy e-mail címmel (egy gépről) csatlakoznak online programhoz, válassza azt, hogy egyedül jelentkezik.

Gundel Takács Gábor portrébeszélgetése Holch Gáborral világpolgárokról és kalandorokról (programjegy beváltása nélkül)

Figyelem! Ehhez a programhoz nem kell felhasználnia programjegyet! Kétféleképpen jelentkezhet. Ha ezen az oldalon jelentkezik a szokásos módon, a program napján visszaadjuk Önnek a programjegyet, így előző este emlékeztetőt kap a programról. Jelentkezését elküldheti az info@kekklub.hu e-mail címre is, ebben az esetben előző este nem kap automatikus emlékeztetőt a rendszertől.
Később közöljük a pontos dátumot.

Holch Gábor, akit itthon elsősorban az „Ez a város egy távoli bolygó” című könyvéről ismerhetünk, volt ENSZ-gyakornok, EBESZ kiküldött Bosznia-Hercegovinában, a HVG sanghaji tudósítója, egyetemi előadó, tréner, vezetési tanácsadó és coach. Az elmúlt húsz évben Sanghajban élt, ahonnan multinacionális cégek európai és ázsiai menedzsereit segíti a kulturális határokon átívelő vezetői feladatok jobb elvégzésében.
A Klubban ősztől induló, világszerte élő tehetséges magyarokat bemutató sorozatát megelőzően
Gundel Takács Gábor kérdezi őt közel-keleti gyerekéveiről, szakmai és személyes útkereséséről, könyveiről és arról a számtalan beszélgetésről, melyeket hasonszőrű világpolgárokkal folytatott.

Online programunkat Ön a ZOOM alkalmazással nézheti meg. A használatáról részletes információkat olvashat a Gyakori kérdések oldalon. Ha további kérdése merül fel, kérjük, keressen minket a Kapcsolat oldalon megadott elérhetőségek egyikén. Ha Ön jelentkezik a programra, a kezdete előtt 24 órával e-mailben küldjük Önnek a bejelentkezéshez szükséges információkat.