Programinformációk

  • INGYENES*
  • IGEN
  • Szervezés alatt!
  • online, Zoomon-novemberben lesz
  • 25 fő


*Az Ön előfizetési díja meghatározott számú programjegyet tartalmaz.
Ha Ön egyedül jelentkezik a programra, 1 programjegyet használ fel. Ha Ön partnerrel jelentkezik a programra, 2 programjegyet használ fel. Ha partnerével egy e-mail címmel (egy gépről) csatlakoznak online programhoz, válassza azt, hogy egyedül jelentkezik.

Fotós szemmel: Japán, az utolsó nindzsától az Ama Diver hölgyek világáig - Nicky Almasy előadása

Az előadás novemberben lesz. Nicky Almasy sorozatának címe: Fotós szemmel. Első előadása volt: Fotós szemmel: Sanghaj építésze, Hudec László, 2. előadása: Fotós szemmel: Shanghai Tower (szeptember 24-én), 3. előadása: Fotós szemmel: India és Le Corbusier egyedi világa Chandigarh-ban (októberben) - Az előadó Kuala Lumpurból jelentkezik be, az időeltolódás miatt az előadását hétvégén, jellemzően a reggeli órákban tartja. Az előadás pontos novemberi időpontjátszeptemberig tesszük közzé.

Virtuális utazásra hívom Önt Japánba, ahol az ősi és modern kultúra találkozik, és ahol számos meglepő, érdekes történet vár Önre.
Előadásom első felében – a fotóimon keresztül – megmutatom Önnek Japánt, ahogy én látom. Betekintést nyújtok gazdag kulturális örökségébe, életképeket, pillanatfelvételeket mutatok és mesélek. Felfedezzük Japán sokszínűségét, majd az előadás második felében néhány különleges témára összpontosítunk. Mesélek az utolsó nindzsával való találkozásomról, amely nagy hatással volt rám. Megismerjük a Sakura ünnepek hagyományait és jelentőségét Japán kultúrájában, miközben megcsodáljuk az egyedülálló cseresznyevirágzást. Ismerkedünk a Cosplay kultúrával, ahol a japán fiatalok egyedi jelmezekbe bújnak, és új identitást öltenek magukra. Ezután megismerjük az Ama Diver hölgyek világát, akik bámulatos módon kézzel és búvárfelszerelés nélkül halásznak az óceánban. Tartson velem! Szeretettel várom!

Előadó: Nicky Almasy: 5 évig a világ második legmagasabb épületének, a Shanghai Tower-nek az építészeti fotósa volt. Hudec László által tervezett összes sanghaji épületet megörökítette fotón a 2017-ben megjelent Hudec by Nicky Almasy c. albumhoz, közreműködve Magyarország Sanghaji Főkonzulátusával. 2019-ben adták ki Gonda Károly építészről összeállított albumát, ugyancsak a Főkonzulátussal együttműködve. Almasy emellett az AirAsia légitársaság hivatalos fotóriportere is volt 5 éven keresztül. Idén jelent meg az Earnshaw Books gondozásában a Recycling Reality című könyve fotók nélkül, amelyben a legmeghatározóbb fotós projektjeiről ír. Kambodzsa külső tartományaiban a Mahidol Oxford University orvosainak maláriával kapcsolatos kutatásait dokumentálja 2016 óta. Idén júniusban jelent meg Sajó István építész munkásságról fotózott könyve. Jelenleg Kuala Lumpurban, Malajziában él.

Az előadás után a résztvevők hozzászólhatnak, kérdezhetnek Nickytől.

Online programunkat Ön a ZOOM alkalmazással nézheti meg. A használatáról részletes információkat olvashat a Gyakori kérdések oldalon. Ha további kérdése merül fel, kérjük, keressen minket a Kapcsolat oldalon megadott elérhetőségek egyikén. Ha Ön jelentkezik a programra, a kezdete előtt 24 órával e-mailben küldjük Önnek a bejelentkezéshez szükséges információkat.

Ha Ön a programtáblázatból nyitotta meg a programot, nem látja a programinformációknál a jelentkezési lehetőséget. Ezt csak a Klubtagjaink láthatják, miután jelszóval bejelentkeztek az oldalra. Kérjük, a bejelentkezését követően a táblázat alatt látható program címére kattintson, majd válassza ki, hogy egyedül vagy partnerrel vesz részt a programon. Ha partnerével egy gépről csatlakoznak a programhoz, válassza azt, hogy egyedül jelentkezik. A partnerének akkor váltson be programjegyet, ha nem együtt nézik a programot, azaz ő más e-mail címről jelentkezik be, mint Ön.

Az előadást rögzítjük, az előadást követő beszélgetés nélkül. Ha Ön legalább féléves klubtagsággal rendelkezik, kérheti és visszanézheti a rögzített előadások felvételeit, amelyeken részt vesz. Ha Ön éves klubtagsággal rendelkezik, és nem tud részt venni a programon, az előadás előtt és az előadást követő két napon belül – programjegy beváltása nélkül – kérheti a privát felvétel megtekintési lehetőségét. Legfeljebb 60 felvételt kérhet az előfizetés időtartama alatt. A felvétel megnézéséhez Google fiókkal (gmail e-mail címmel) kell rendelkeznie. Ha szeretné megnézni a felvételt, írjon nekünk az info@kekklub.hu e-mail címre. Kérésével vállalja, hogy a felvételt nem teszi nyilvánossá, és azt csak szűk családi vagy baráti körben nézi meg. A felvételt többször is megtekintheti. A felvétel nem tartalmazza a résztvevők kérdéseit.Fotós szemmel: Japán, az utolsó nindzsától az Ama Diver hölgyek világáig - Nicky Almasy előadása
Fotós szemmel: Japán, az utolsó nindzsától az Ama Diver hölgyek világáig - Nicky Almasy előadása