Programinformációk

  • INGYENES*
  • IGEN
  • 2023. december 07. 19:00
  • online, Zoomon
  • 25 fő


*Az Ön előfizetési díja meghatározott számú programjegyet tartalmaz.
Ha Ön egyedül jelentkezik a programra, 1 programjegyet használ fel. Ha Ön partnerrel jelentkezik a programra, 2 programjegyet használ fel. Ha partnerével egy e-mail címmel (egy gépről) csatlakoznak online programhoz, válassza azt, hogy egyedül jelentkezik.

Pakisztáni bikepacking és hegymászás - utazás fenntarthatóbban - Zichó Viktor előadása

Zichó Viktor három előadásában négy expedíciójáról mesél nekünk. Ez a 3. előadása. Október 7-i előadása: Csoma útján két keréken. Novemberi előadása: Az egyenlítőn és a sarkkörön túl - Páratlan kalandok, kivételes teljesítmény! Zichó Viktor kerékpáros, hegymászó, extrém sportoló

Keresztül vonatoztam a Közel-Keleten Pakisztán fővárosáig, majd másfél hónapos kerékpáros hegymászásom következett. Ezt mutatom be, és beszélek az ökoturizmusról, a fenntartható utazásról fontosságáról. A két és fél hónapos kerékpáros és hegymászó expedíció alatt összesen 3 PET palackot használtam el, és 1 db ALU italosdobozt. Amikor csak tehettem, a helyi élelmet vásároltam helyi termelőktől és a csapvizet vagy forrásvizet tisztítottam. Hozzávetőleg 1500 kilométert bringáztam, és két hatezres hegyet másztam, amiken végül a csúcsmászás sikere elmaradt az időjárásváltozás és egészségügyi okok miatt. A túra elsődleges célja az ökoturizmus hirdetése és a megfelelő felkészülés, felszerelésteszt a 2024-re tervezett Himalája Traverz Expedícióra.

Előadó: Zichó Viktor vagyok, kerékpáros, hegymászó, extrém sportoló. Szenvedélyem a sziklamászás, a hegymászás, a kerékpáros utazás, a fotózás és videózás. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy ezeket a tevékenységeket remekül össze lehet kapcsolni. 2018-ban egy radikális döntést hoztam az életemben, mely során a kaland és a fenntarthatóság került előtérbe és azóta is úgy élem az életem, hogy a lehető legnagyobb mértékben a szenvedélyeimnek hódolok úgy, hogy abból minél többet adhassak másoknak. Meglátásom szerint akkor van igazán értelme a különleges teljesítményeknek, kiemelkedő expedícióknak, hogyha azokkal tudunk másokat inspirálni, vagy adhatunk valami hasznosat a társadalomnak. Az expedícióimat úgy viszem végig, hogy a fenntarthatóság és az ökoturizmus hirdetését tűzöm ki célul. Számomra nem egy adott pont elérése, egy útvonal végigjárása vagy egy adott hegy megmászása a cél. Ezek inkább eszközök, amiket persze szenvedéllyel űzök.

Az előadás után a résztvevők hozzászólhatnak, kérdezhetnek Viktortól.

Ha még nem tagja klubunknak, ismerkedjen meg havi tagságunkkal most mindössze 5.715 forintért, amellyel három programot választhat! További előnyökért válassza féléves (24 jegy) vagy éves (48 jegy) tagságunkat. Ne feledje: a klubtagság egy kapszulás kávé ára naponta, és ajándékba is adhatja!

Online programunkat Ön a ZOOM alkalmazással nézheti meg. A használatáról részletes információkat olvashat a Gyakori kérdések oldalon. Ha további kérdése merül fel, kérjük, keressen minket a Kapcsolat oldalon megadott elérhetőségek egyikén. Ha Ön jelentkezik a programra, a kezdete előtt 24 órával e-mailben küldjük Önnek a bejelentkezéshez szükséges információkat.

Ha Ön a programtáblázatból nyitotta meg a programot, nem látja a programinformációknál a jelentkezési lehetőséget. Ezt csak a Klubtagjaink láthatják, miután jelszóval bejelentkeztek az oldalra. Kérjük, a bejelentkezését követően a táblázat alatt látható program címére kattintson, majd válassza ki, hogy egyedül vagy partnerrel vesz részt a programon. Ha partnerével egy gépről csatlakoznak a programhoz, válassza azt, hogy egyedül jelentkezik. A partnerének akkor váltson be programjegyet, ha nem együtt nézik a programot, azaz ő más e-mail címről jelentkezik be, mint Ön.

Rögzítjük az előadást, az azt követő beszélgetést kivéve. Féléves és éves tagsággal kérheti és visszanézheti az előadás felvételét, ha részt vesz az előadáson. Amennyiben nem vesz részt a programon, a felvételt programjegy beváltásával kérheti, míg éves tagság esetén maximum 60 felvételt kérhet programjegy beváltása nélkül is.
Videófelvételek kérésének feltételei féléves és éves klubtagsághoz: A felvételeket az info@kekklub.hu e-mail címen kérheti az előadás előtt vagy azt követő két napon belül. A felvétel megtekintéséhez Google-fiókra van szükség (jellemzően gmail e-mail címmel). Kérésével vállalja, hogy a felvételeket nem osztja meg nyilvánosan, és csak szűk családi vagy baráti körben nézi meg. A felvételt többször is megtekintheti.Pakisztáni bikepacking és hegymászás - utazás fenntarthatóbban - Zichó Viktor előadása
Pakisztáni bikepacking és hegymászás - utazás fenntarthatóbban - Zichó Viktor előadása