Programinformációk

  • INGYENES*
  • IGEN
  • Szervezés alatt!
  • online, Zoomon - novemberben lesz
  • 25 fő


*Az Ön előfizetési díja meghatározott számú programjegyet tartalmaz.
Ha Ön egyedül jelentkezik a programra, 1 programjegyet használ fel. Ha Ön partnerrel jelentkezik a programra, 2 programjegyet használ fel. Ha partnerével egy e-mail címmel (egy gépről) csatlakoznak online programhoz, válassza azt, hogy egyedül jelentkezik.

Az egyenlítőn és a sarkkörön túl - Zichó Viktor előadása

Zichó Viktor három előadásában négy expedíciójáról mesél nekünk. Ez a 2. előadása, novemberben tartjuk, a pontos időpontot szeptember elejéig tesszük közzé. Október 7-i előadása: Csoma útján két keréken. Decemberi előadása: Pakisztáni bikepacking és hegymászás - utazás fenntarthatóbban. Páratlan kalandok, kivételes teljesítmény!

Két expedíciómról beszélek és mutatok képeket a klubtagoknak. Beszámolok Afrika legmagasabb hegyének, a Kilimandzsáró csúcsának kerékpáros megmászásáról az Indiai-óceán partjától indulva, és mesélek a Téli Nordkapp Expedícióról, melyen 3700 km-t tettem meg téli kerékpározással Norvégia legészakibb pontjáig. Az előadás során bemutatom, hogyan tettem meg az utat az afrikai szavannán át, a Nyugat-Tsavo Nemzeti Parkon keresztül a Kilimandzsáró csúcsáig, és mesélek egy helyi kisgyermek öröméről is. Az est második felében a téli skandináv fekvőbringázásról beszélek, mely során a sarkkörön túl jutottam a szöges gumival felszerelt fekvőbringámmal, jeges és havas utakon, a sarki fény alatt bringázva.

Előadó: Zichó Viktor vagyok, kerékpáros, hegymászó, extrém sportoló. Szenvedélyem a sziklamászás, a hegymászás, a kerékpáros utazás, a fotózás és videózás. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy ezeket a tevékenységeket remekül össze lehet kapcsolni. 2018-ban egy radikális döntést hoztam az életemben, mely során a kaland és a fenntarthatóság került előtérbe és azóta is úgy élem az életem, hogy a lehető legnagyobb mértékben a szenvedélyeimnek hódolok úgy, hogy abból minél többet adhassak másoknak. Meglátásom szerint akkor van igazán értelme a különleges teljesítményeknek, kiemelkedő expedícióknak, hogyha azokkal tudunk másokat inspirálni, vagy adhatunk valami hasznosat a társadalomnak. Az expedícióimat úgy viszem végig, hogy a fenntarthatóság és az ökoturizmus hirdetését tűzöm ki célul. Számomra nem egy adott pont elérése, egy útvonal végigjárása vagy egy adott hegy megmászása a cél. Ezek inkább eszközök, amiket persze szenvedéllyel űzök.

Az előadás után a résztvevők hozzászólhatnak, kérdezhetnek Viktortól.

Online programunkat Ön a ZOOM alkalmazással nézheti meg. A használatáról részletes információkat olvashat a Gyakori kérdések oldalon. Ha további kérdése merül fel, kérjük, keressen minket a Kapcsolat oldalon megadott elérhetőségek egyikén. Ha Ön jelentkezik a programra, a kezdete előtt 24 órával e-mailben küldjük Önnek a bejelentkezéshez szükséges információkat.

Ha Ön a programtáblázatból nyitotta meg a programot, nem látja a programinformációknál a jelentkezési lehetőséget. Ezt csak a Klubtagjaink láthatják, miután jelszóval bejelentkeztek az oldalra. Kérjük, a bejelentkezését követően a táblázat alatt látható program címére kattintson, majd válassza ki, hogy egyedül vagy partnerrel vesz részt a programon. Ha partnerével egy gépről csatlakoznak a programhoz, válassza azt, hogy egyedül jelentkezik. A partnerének akkor váltson be programjegyet, ha nem együtt nézik a programot, azaz ő más e-mail címről jelentkezik be, mint Ön.

Az előadást rögzítjük, az előadást követő beszélgetés nélkül. Ha Ön legalább féléves klubtagsággal rendelkezik, kérheti és visszanézheti a rögzített előadások felvételeit, amelyeken részt vesz. Ha Ön éves klubtagsággal rendelkezik, és nem tud részt venni a programon, az előadás előtt és az előadást követő két napon belül – programjegy beváltása nélkül – kérheti a privát felvétel megtekintési lehetőségét. Legfeljebb 60 felvételt kérhet az előfizetés időtartama alatt. A felvétel megnézéséhez Google fiókkal (gmail e-mail címmel) kell rendelkeznie. Ha szeretné megnézni a felvételt, írjon nekünk az info@kekklub.hu e-mail címre. Kérésével vállalja, hogy a felvételt nem teszi nyilvánossá, és azt csak szűk családi vagy baráti körben nézi meg. A felvételt többször is megtekintheti. A felvétel nem tartalmazza a résztvevők kérdéseit.Az egyenlítőn és a sarkkörön túl - Zichó Viktor előadása
Az egyenlítőn és a sarkkörön túl - Zichó Viktor előadása