Programinformációk

  • INGYENES*
  • IGEN
  • Szervezés alatt!
  • online, Zoomon - decemberben lesz
  • 25 fő


*Az Ön előfizetési díja meghatározott számú programjegyet tartalmaz.
Ha Ön egyedül jelentkezik a programra, 1 programjegyet használ fel. Ha Ön partnerrel jelentkezik a programra, 2 programjegyet használ fel. Ha partnerével egy e-mail címmel (egy gépről) csatlakoznak online programhoz, válassza azt, hogy egyedül jelentkezik.

Velence, ami az útikönyvekből kimaradt - Sajó Tamás előadása

2023. decemberre tervezett program. A részleteket később írjuk meg. Sajó Tamás előző előadása novemberben: Firenze, ami az útikönyvekből kimaradt. Az Utas és holdvilág útján című 2023. október 2-i előadása nyilvános, arra nem csak klubtagjaink jelentkezhetnek.

Előadó: Sajó Tamás művészettörténész vagyok. Sok nyelven beszélek és fordítok, többek között Umberto Eco és más olasz szerzők művészettörténeti munkáit. Tizenéves korom óta folyamatosan utazom, s ezeket az útjaimat igyekszem megosztani A Wang folyó versei című blogomban (http://wangfolyo.blogspot.com) , a Studiolum Szabadegyetem című előadássorozatomban (http://talks.wangfolyo.com) és jó tíz éve már az általam szervezett valódi utakon is, a Mediterráneumtól a Kaukázuson és Perzsián át Kínáig. Mielőtt 2000-ben független tudóssá, afféle Waldheim Rudivá lettem volna, a MTA-n kutattam és a CEU-n tanítottam. Igazából az általam szervezett utak is peripatetikus egyetemi előadások.

Az előadás után Ön hozzászólhat, kérdezhet Tamástól. Beszélgetéssel zárjuk az estet.