Programinformációk

  • INGYENES*
  • IGEN
  • 2023. november 06. 20:00
  • online, Zoomon
  • 25 fő


*Az Ön előfizetési díja meghatározott számú programjegyet tartalmaz.
Ha Ön egyedül jelentkezik a programra, 1 programjegyet használ fel. Ha Ön partnerrel jelentkezik a programra, 2 programjegyet használ fel. Ha partnerével egy e-mail címmel (egy gépről) csatlakoznak online programhoz, válassza azt, hogy egyedül jelentkezik.

Szupersztrádás élménycunami - Alaszka, Oregon, Kalifornia - Amerikai kalandok 5. rész - Gyémánt Balázs előadása

Gyémánt Balázs ötrészes sorozatának címe: Amerikai kalandok. A sorozat első része (július 13-án) Las Vegas – bűn és varázslat, következő részei: 2. rész: San Francisco – hippik és high tech (augusztus 8-án), 3. rész: New York - a legüberkúlabb város (szeptemberben) 4. rész: Nagykabát és strandpapucs – A Niagarától Havannáig (októberben)

Az amerikai villámkalandjaink Alaszkából, a medvék és gleccserek világából indul, majd a Csendes óceán partján halad végig az oregoni vad sziklák, vízesések, hipszter kávézók és viktoriánus házak mellett.
Benézünk a Simpson családhoz, kitérőt teszünk a hippi és hightech San Franciscóban, belekóstolunk a Napa-völgy magyar boraiba, majd a világ egyik leghíresebb útján Los Angelesbe érkezünk, ahol megmásszuk a Hollywood hegyet és filmsztárokkal szelfizünk.
A szupersztrádás élménycunami az amerikai-mexikói határ előtt San Diegóban ér véget, de ha időnk engedi, egy burritóra akár még Mexikóba is átugrunk.

Előadó: Gyémánt Balázs hivatásos világutazó. Mint utazóblogger és idegenvezető több mint 100 országban járt. Élt az USA-ban, tanult Angliában, Németországban, Spanyolországban és Ausztriában. Idegenvezetőként főleg Észak-Amerikát járja be New Yorktól Los Angelesen át Honoluluig. Az USA-ban való tartózkodása során mélyen belemerült az amerikai kultúrába, és bejárta az ország nagy részét. Budapesten külföldi látogatókat kalauzol. A szakma és utasok elismeréseként 2018-ban az „Év idegenvezetője” díj harmadik helyezettje volt. Fontos neki Budapest turisztikai marketingjének előmozdítása is, amivel jelenleg foglalkozik.

Az előadás után a résztvevők hozzászólhatnak, kérdezhetnek Balázstól.

Online programunkat Ön a ZOOM alkalmazással nézheti meg. A használatáról részletes információkat olvashat a Gyakori kérdések oldalon. Ha további kérdése merül fel, kérjük, keressen minket a Kapcsolat oldalon megadott elérhetőségek egyikén. Ha Ön jelentkezik a programra, a kezdete előtt 24 órával e-mailben küldjük Önnek a bejelentkezéshez szükséges információkat.

Ha Ön a programtáblázatból nyitotta meg a programot, nem látja a programinformációknál a jelentkezési lehetőséget. Ezt csak a Klubtagjaink láthatják, miután jelszóval bejelentkeztek az oldalra. Kérjük, a bejelentkezését követően a táblázat alatt látható program címére kattintson, majd válassza ki, hogy egyedül vagy partnerrel vesz részt a programon. Ha partnerével egy gépről csatlakoznak a programhoz, válassza azt, hogy egyedül jelentkezik. A partnerének akkor váltson be programjegyet, ha nem együtt nézik a programot, azaz ő más e-mail címről jelentkezik be, mint Ön.

Az előadást rögzítjük, az előadást követő beszélgetés nélkül. Ha Ön legalább féléves klubtagsággal rendelkezik, kérheti és visszanézheti a rögzített előadások felvételeit, amelyeken részt vesz. Ha Ön éves klubtagsággal rendelkezik, és nem tud részt venni a programon, az előadás előtt és az előadást követő két napon belül – programjegy beváltása nélkül – kérheti a privát felvétel megtekintési lehetőségét. Legfeljebb 60 felvételt kérhet az előfizetés időtartama alatt. A felvétel megnézéséhez Google fiókkal (gmail e-mail címmel) kell rendelkeznie. Ha szeretné megnézni a felvételt, írjon nekünk az info@kekklub.hu e-mail címre. Kérésével vállalja, hogy a felvételt nem teszi nyilvánossá, és azt csak szűk családi vagy baráti körben nézi meg. A felvételt többször is megtekintheti. A felvétel nem tartalmazza a résztvevők kérdéseit.

Fotók: Gyémánt BalázsSzupersztrádás élménycunami - Alaszka, Oregon, Kalifornia - Amerikai kalandok 5. rész - Gyémánt Balázs előadása
Szupersztrádás élménycunami - Alaszka, Oregon, Kalifornia - Amerikai kalandok 5. rész - Gyémánt Balázs előadása