Programinformációk

  • INGYENES*
  • IGEN
  • 2023. október 30. 20:00
  • online, Zoomon
  • 25 fő


*Az Ön előfizetési díja meghatározott számú programjegyet tartalmaz.
Ha Ön egyedül jelentkezik a programra, 1 programjegyet használ fel. Ha Ön partnerrel jelentkezik a programra, 2 programjegyet használ fel. Ha partnerével egy e-mail címmel (egy gépről) csatlakoznak online programhoz, válassza azt, hogy egyedül jelentkezik.

Nagykabát és strandpapucs - A Niagarától Havannáig - Amerikai kalandok 4. rész - Gyémánt Balázs előadása

Gyémánt Balázs ötrészes sorozatának címe: Amerikai kalandok. A sorozat első része (július 13-án) Las Vegas – bűn és varázslat, következő részei: 2. rész: San Francisco – hippik és high tech (augusztus 8-án), 3. rész: New York - a legüberkúlabb város (szeptemberben) 5. rész: Szupersztrádás élménycunami – Alaszka, Oregon, Kalifornia (novemberben).

Elindulni a fagyos Kanadából a trópusi Kubába az Egyesült Államokon keresztül, izgalmas kaland. Járjuk be a kontinens keleti oldalát, és váltsuk le a nagykabát strandpapucsra.
Szöcskeugrásban fedezzük fel az amerikai kontinens keleti partvidékét. A Niagara vízesés ámulatba ejtő természeti ereje, és a mellé épült műanyag város jó kiindulás a felfedezésre. Átcsúszunk a vízesés felett, New Yorkban elveszünk a neontáblák és sikátorok között, majd felhőket simogató épületeket nézünk.
Utána megpróbálunk bejutni a Fehér házba Washington DC-ben, majd irány dél. New Orleans mámora után, Orlandóban Mickey egérrel pacsizunk, majd a mocsárvidék alligátoraival kell megküzdenünk.
Jöhet Miami és a rongyrázás, végül Key Westnél intünk búcsút az USA-nak, és Havannáig, a kubai ritmusok fővárosáig meg sem állunk. Rum, szivar és oldtimerek zárják a nem hétköznapi utazást.

Less be ebbe a sokszínű tájba, ismerkedj meg az amerikai kontinens már kitaposott és még kevésbé ismert keleti vidékével, a sok személyes történettel és izgalmas kalanddal tarkított előadáson.

Előadó: Gyémánt Balázs hivatásos világutazó. Mint utazóblogger és idegenvezető több mint 100 országban járt. Élt az USA-ban, tanult Angliában, Németországban, Spanyolországban és Ausztriában. Idegenvezetőként főleg Észak-Amerikát járja be New Yorktól Los Angelesen át Honoluluig. Az USA-ban való tartózkodása során mélyen belemerült az amerikai kultúrába, és bejárta az ország nagy részét. Budapesten külföldi látogatókat kalauzol. A szakma és utasok elismeréseként 2018-ban az „Év idegenvezetője” díj harmadik helyezettje volt. Fontos neki Budapest turisztikai marketingjének előmozdítása is, amivel jelenleg foglalkozik.

Az előadás után a résztvevők hozzászólhatnak, kérdezhetnek Balázstól.

Ha még nem tagja klubunknak, ismerkedjen meg havi tagságunkkal mindössze 6.350 forintért, amellyel három programot választhat! További előnyökért válassza féléves (24 jegy) vagy éves (48 jegy) tagságunkat. Ne feledje: a klubtagság egy kapszulás kávé ára naponta, és ajándékba is adhatja!

Online programunkat Ön a ZOOM alkalmazással nézheti meg. A használatáról részletes információkat olvashat a Gyakori kérdések oldalon. Ha további kérdése merül fel, kérjük, keressen minket a Kapcsolat oldalon megadott elérhetőségek egyikén. Ha Ön jelentkezik a programra, a kezdete előtt 24 órával e-mailben küldjük Önnek a bejelentkezéshez szükséges információkat.

Ha Ön a programtáblázatból nyitotta meg a programot, nem látja a programinformációknál a jelentkezési lehetőséget. Ezt csak a Klubtagjaink láthatják, miután jelszóval bejelentkeztek az oldalra. Kérjük, a bejelentkezését követően a táblázat alatt látható program címére kattintson, majd válassza ki, hogy egyedül vagy partnerrel vesz részt a programon. Ha partnerével egy gépről csatlakoznak a programhoz, válassza azt, hogy egyedül jelentkezik. A partnerének akkor váltson be programjegyet, ha nem együtt nézik a programot, azaz ő más e-mail címről jelentkezik be, mint Ön.

Az előadást rögzítjük, az előadást követő beszélgetés nélkül. Ha Ön legalább féléves klubtagsággal rendelkezik, kérheti és visszanézheti a rögzített előadások felvételeit, amelyeken részt vesz. Ha Ön éves klubtagsággal rendelkezik, és nem tud részt venni a programon, az előadás előtt és az előadást követő két napon belül – programjegy beváltása nélkül – kérheti a privát felvétel megtekintési lehetőségét. Legfeljebb 60 felvételt kérhet az előfizetés időtartama alatt. A felvétel megnézéséhez Google fiókkal (gmail e-mail címmel) kell rendelkeznie. Ha szeretné megnézni a felvételt, írjon nekünk az info@kekklub.hu e-mail címre. Kérésével vállalja, hogy a felvételt nem teszi nyilvánossá, és azt csak szűk családi vagy baráti körben nézi meg. A felvételt többször is megtekintheti. A felvétel nem tartalmazza a résztvevők kérdéseit.Nagykabát és strandpapucs - A Niagarától Havannáig - Amerikai kalandok 4. rész - Gyémánt Balázs előadása
Nagykabát és strandpapucs - A Niagarától Havannáig - Amerikai kalandok 4. rész - Gyémánt Balázs előadása