Programinformációk

  • INGYENES*
  • IGEN
  • 2023. december 18. 20:00
  • online, Zoomon
  • 25 fő


*Az Ön előfizetési díja meghatározott számú programjegyet tartalmaz.
Ha Ön egyedül jelentkezik a programra, 1 programjegyet használ fel. Ha Ön partnerrel jelentkezik a programra, 2 programjegyet használ fel. Ha partnerével egy e-mail címmel (egy gépről) csatlakoznak online programhoz, válassza azt, hogy egyedül jelentkezik.

Párizs, ami az útikönyvekből kimaradt - Dr. Gálffy László előadása

A sorozat 6. része. Az előző részek: Az előadássorozat előző részei: 1. rész: (április 25-én 20.00 órakor): Loire-vidék - történelem, művészetek, kultúra, 2. rész 2023. májusban: Loire menti kastélyok és történetek, 3. rész 2023. júniusban: Provence – az ellentétek vonzásában. 4. rész 2023. szeptemberben: Normandia - szelíd tájak és történelmi ütközőpontok. 5. rész 2023. novemberben: A kelta örökség nyomában -a vadregényes Bretagne

Csatlakozzon hozzánk ma este egy különleges utazásra, amelyen Dr. Gálffy László vezetésével felfedezzük Párizs rejtett szegleteit és értékeit, miközben a város egy új arcát tárja fel előttünk. Előadónk, aki mélyrehatóan ismeri a francia kultúrát, olyan betekintést nyújt, amely túlmutat a hagyományos útikönyvek ajánlásain. Az előadás során Dr. Gálffy László személyes élményein keresztül kalauzol minket a városban, megosztva tapasztalatait diákként, tudósként és idegenvezetőként.

Fedezze fel velünk azokat a párizsi helyszíneket, amelyek a turistaútvonalakon kívül esnek, mégis fontos részei a város valódi lényegének. Az előadás során betekintést nyerünk Párizs számtalan arcába, bemutatva olyan helyeket és élményeket, amelyeket csak a helyiek ismernek igazán.

A résztvevők nemcsak egyedülálló történeteket és érdekességeket hallhatnak majd, hanem hasznos tippeket és ötleteket is kapnak ahhoz, hogyan fedezzék fel a várost saját szervezésben. A legjobb közlekedési lehetőségektől kezdve egészen a kevésbé ismert kávézókig és eldugott parkokig, minden szóba kerül, ami segíthet a felfedezésben. Készüljön fel egy olyan Párizs megismerésére, amelyet az útikönyvekből nem ismerhet meg.

Előadó: Dr. Gálffy László történész, régész, történelem-francia nyelv és irodalom szakos tanár, a Károli Gáspár Református Egyetem tanszékvezető egyetemi docense, a Szegedi Tudományegyetem címzetes egyetemi tanára.

Az előadás után Ön hozzászólhat, kérdezhet Lacitól. Beszélgetéssel zárjuk az estet.

Ha még nem tagja klubunknak, ismerkedjen meg havi tagságunkkal mindössze 6.350 forintért, amellyel három programot választhat! További előnyökért válassza féléves (24 jegy) vagy éves (48 jegy) tagságunkat. Ne feledje: a klubtagság egy kapszulás kávé ára naponta, és ajándékba is adhatja!

Online programunkat Ön a ZOOM alkalmazással nézheti meg. A használatáról részletes információkat olvashat a Gyakori kérdések oldalon. Ha további kérdése merül fel, kérjük, keressen minket a Kapcsolat oldalon megadott elérhetőségek egyikén. Ha Ön jelentkezik a programra, a kezdete előtt 24 órával e-mailben küldjük Önnek a bejelentkezéshez szükséges információkat.

Ha Ön a programtáblázatból nyitotta meg a programot, nem látja a programinformációknál a jelentkezési lehetőséget. Ezt csak a Klubtagjaink láthatják, miután jelszóval bejelentkeztek az oldalra. Kérjük, a bejelentkezését követően a táblázat alatt látható program címére kattintson, majd válassza ki, hogy egyedül vagy partnerrel vesz részt a programon. Ha partnerével egy gépről csatlakoznak a programhoz, válassza azt, hogy egyedül jelentkezik. A partnerének akkor váltson be programjegyet, ha nem együtt nézik a programot, azaz ő más e-mail címről jelentkezik be, mint Ön.

Rögzítjük az előadást, az azt követő beszélgetést kivéve. Féléves és éves tagsággal kérheti és visszanézheti az előadás felvételét, ha részt vesz az előadáson. Amennyiben nem vesz részt a programon, a felvételt programjegy beváltásával kérheti, míg éves tagság esetén maximum 60 felvételt kérhet programjegy beváltása nélkül is.
Videófelvételek kérésének feltételei féléves és éves klubtagsághoz: A felvételeket az info@kekklub.hu e-mail címen kérheti az előadás előtt vagy azt követő két napon belül. A felvétel megtekintéséhez Google-fiókra van szükség (jellemzően gmail e-mail címmel). Kérésével vállalja, hogy a felvételeket nem osztja meg nyilvánosan, és csak szűk családi vagy baráti körben nézi meg. A felvételt többször is megtekintheti.Párizs, ami az útikönyvekből kimaradt - Dr. Gálffy László előadása
Párizs, ami az útikönyvekből kimaradt - Dr. Gálffy László előadása