Programinformációk

  • INGYENES*
  • IGEN
  • 2023. december 05. 19:00
  • online, Zoomon
  • 25 fő


*Az Ön előfizetési díja meghatározott számú programjegyet tartalmaz.
Ha Ön egyedül jelentkezik a programra, 1 programjegyet használ fel. Ha Ön partnerrel jelentkezik a programra, 2 programjegyet használ fel. Ha partnerével egy e-mail címmel (egy gépről) csatlakoznak online programhoz, válassza azt, hogy egyedül jelentkezik.

SZENT ÍRÁS és SZENTÍRÁS - Történetek a Bibliából kezdőknek és újrakezdőknek 4. rész -Mózes, a héber, Mózes, az egyiptomi - Nacsinák Gergely előadása

A sorozatról: Unalomig ismert szöveg a Bibliáé. Vagy mégsem? Ha minden szöveg változik egy-egy újraolvasással, miért ne változhatna a Könyvek Könyve is? Sorozatunkban igyekszünk a Biblia egy-egy kardinális, az európai kultúra számára meghatározó részletével közelebbről megismerkedni, friss szemmel (újra)olvasni.

Mózes, a héber, Mózes, az egyiptomi

Mózes alakja és története az eddig bemutatott történetéhez hasonlóan bővelkedik szimbolikus elemekben. Ha lehet, ennél is érdekesebbek azonban kultúrtörténeti vonatkozásai, figurájának vélt vagy valós egyiptomi háttere, amely évszázadokon át találgatások tárgya volt...

Előadó: Nacsinák Gergely András ortodox pap, író, műfordító, dalszövegíró. Több kötet és számos tanulmány szerzője, magyarországi egyetemek rendszeres vendégelőadója.

Az előadás után a résztvevők hozzászólhatnak, kérdezhetnek Gergelytől.

Ha még nem tagja klubunknak, ismerkedjen meg havi tagságunkkal most mindössze 5.715 forintért, amellyel három programot választhat! További előnyökért válassza féléves (24 jegy) vagy éves (48 jegy) tagságunkat. Ne feledje: a klubtagság egy kapszulás kávé ára naponta, és ajándékba is adhatja!

Online programunkat Ön a ZOOM alkalmazással nézheti meg. A használatáról részletes információkat olvashat a Gyakori kérdések oldalon. Ha további kérdése merül fel, kérjük, keressen minket a Kapcsolat oldalon megadott elérhetőségek egyikén. Ha Ön jelentkezik a programra, a kezdete előtt 24 órával e-mailben küldjük Önnek a bejelentkezéshez szükséges információkat.

Ha Ön a programtáblázatból nyitotta meg a programot, nem látja a programinformációknál a jelentkezési lehetőséget. Ezt csak a Klubtagjaink láthatják, miután jelszóval bejelentkeztek az oldalra. Kérjük, a bejelentkezését követően a táblázat alatt látható program címére kattintson, majd válassza ki, hogy egyedül vagy partnerrel vesz részt a programon. Ha partnerével egy gépről csatlakoznak a programhoz, válassza azt, hogy egyedül jelentkezik. A partnerének akkor váltson be programjegyet, ha nem együtt nézik a programot, azaz ő más e-mail címről jelentkezik be, mint Ön.

Rögzítjük az előadást, az azt követő beszélgetést kivéve. Féléves és éves tagsággal kérheti és visszanézheti az előadás felvételét, ha részt vesz az előadáson. Amennyiben nem vesz részt a programon, a felvételt programjegy beváltásával kérheti, míg éves tagság esetén maximum 60 felvételt kérhet programjegy beváltása nélkül is.
Videófelvételek kérésének feltételei féléves és éves klubtagsághoz: A felvételeket az info@kekklub.hu e-mail címen kérheti az előadás előtt vagy azt követő két napon belül. A felvétel megtekintéséhez Google-fiókra van szükség (jellemzően gmail e-mail címmel). Kérésével vállalja, hogy a felvételeket nem osztja meg nyilvánosan, és csak szűk családi vagy baráti körben nézi meg. A felvételt többször is megtekintheti.

SZENT ÍRÁS és SZENTÍRÁS - Történetek a Bibliából kezdőknek és újrakezdőknek 4. rész -Mózes, a héber, Mózes, az egyiptomi - Nacsinák Gergely előadása
SZENT ÍRÁS és SZENTÍRÁS - Történetek a Bibliából kezdőknek és újrakezdőknek 4. rész -Mózes, a héber, Mózes, az egyiptomi - Nacsinák Gergely előadása