Programinformációk

  • INGYENES*
  • IGEN
  • 2023. október 24. 19:00
  • online, Zoomon
  • 25 fő


*Az Ön előfizetési díja meghatározott számú programjegyet tartalmaz.
Ha Ön egyedül jelentkezik a programra, 1 programjegyet használ fel. Ha Ön partnerrel jelentkezik a programra, 2 programjegyet használ fel. Ha partnerével egy e-mail címmel (egy gépről) csatlakoznak online programhoz, válassza azt, hogy egyedül jelentkezik.

SZENT ÍRÁS és SZENTÍRÁS - Történetek a Bibliából kezdőknek és újrakezdőknek 2. rész -A Genezis genezise: a teremtés olvasatai – Nacsinák Gergely előadása

Előadó: Nacsinák Gergely András ortodox pap, író, műfordító. A részleteket később írjuk meg. A sorozat következő részei: 3. Ősatyák és ősképek: Bábel, Noé, Ábrahám (november), 4. Mózes, a héber, Mózes, az egyiptomi (december)
A sorozatról: Unalomig ismert szöveg a Bibliáé. Vagy mégsem? Ha minden szöveg változik egy-egy újraolvasással, miért ne változhatna a Könyvek Könyve is? Sorozatunkban igyekszünk a Biblia egy-egy kardinális, az európai kultúra számára meghatározó részletével közelebbről megismerkedni, friss szemmel (újra)olvasni.

A Teremtés Könyvének olvasatai korról-korra különböznek: a konkréttól a szimbolikus értelmezésen át a misztikus magyarázatokig. Hogyan jött létre a világ a bibliai szemléletmód szerint? Mi az ember helye és feladata a világban? Ezekre a kérdésekre keressük a választ a Genezis közeli olvasatával.

Előadó: Nacsinák Gergely András ortodox pap, író, műfordító, dalszövegíró. Több kötet és számos tanulmány szerzője, magyarországi egyetemek rendszeres vendégelőadója.

Az előadás után a résztvevők hozzászólhatnak, kérdezhetnek Gergelytől.

Ha még nem tagja klubunknak, ismerkedjen meg havi tagságunkkal mindössze 6.350 forintért, amellyel három programot választhat! További előnyökért válassza féléves (24 jegy) vagy éves (48 jegy) tagságunkat. Ne feledje: a klubtagság egy kapszulás kávé ára naponta, és ajándékba is adhatja!

Online programunkat Ön a ZOOM alkalmazással nézheti meg. A használatáról részletes információkat olvashat a Gyakori kérdések oldalon. Ha további kérdése merül fel, kérjük, keressen minket a Kapcsolat oldalon megadott elérhetőségek egyikén. Ha Ön jelentkezik a programra, a kezdete előtt 24 órával e-mailben küldjük Önnek a bejelentkezéshez szükséges információkat.

Ha Ön a programtáblázatból nyitotta meg a programot, nem látja a programinformációknál a jelentkezési lehetőséget. Ezt csak a Klubtagjaink láthatják, miután jelszóval bejelentkeztek az oldalra. Kérjük, a bejelentkezését követően a táblázat alatt látható program címére kattintson, majd válassza ki, hogy egyedül vagy partnerrel vesz részt a programon. Ha partnerével egy gépről csatlakoznak a programhoz, válassza azt, hogy egyedül jelentkezik. A partnerének akkor váltson be programjegyet, ha nem együtt nézik a programot, azaz ő más e-mail címről jelentkezik be, mint Ön.

Az előadást rögzítjük, az előadást követő beszélgetés nélkül. Ha Ön legalább féléves klubtagsággal rendelkezik, kérheti és visszanézheti a rögzített előadások felvételeit, amelyeken részt vesz. Ha Ön éves klubtagsággal rendelkezik, és nem tud részt venni a programon, az előadás előtt és az előadást követő két napon belül – programjegy beváltása nélkül – kérheti a privát felvétel megtekintési lehetőségét. Legfeljebb 60 felvételt kérhet az előfizetés időtartama alatt. A felvétel megnézéséhez Google fiókkal (gmail e-mail címmel) kell rendelkeznie. Ha szeretné megnézni a felvételt, írjon nekünk az info@kekklub.hu e-mail címre. Kérésével vállalja, hogy a felvételt nem teszi nyilvánossá, és azt csak szűk családi vagy baráti körben nézi meg. A felvételt többször is megtekintheti. A felvétel nem tartalmazza a résztvevők kérdéseit.

Fotók: Bodó Gábor (köszönjük!)SZENT ÍRÁS és SZENTÍRÁS - Történetek a Bibliából kezdőknek és újrakezdőknek 2. rész -A Genezis genezise: a teremtés olvasatai – Nacsinák Gergely előadása
SZENT ÍRÁS és SZENTÍRÁS - Történetek a Bibliából kezdőknek és újrakezdőknek 2. rész -A Genezis genezise: a teremtés olvasatai – Nacsinák Gergely előadása