Programinformációk

  • INGYENES*
  • IGEN
  • 2023. október 17. 19:00
  • online, Zoomon
  • 25 fő


*Az Ön előfizetési díja meghatározott számú programjegyet tartalmaz.
Ha Ön egyedül jelentkezik a programra, 1 programjegyet használ fel. Ha Ön partnerrel jelentkezik a programra, 2 programjegyet használ fel. Ha partnerével egy e-mail címmel (egy gépről) csatlakoznak online programhoz, válassza azt, hogy egyedül jelentkezik.

Egy hetet eltölteni Portugáliában - Felkai Piroska előadása Portugáliából

Portugália-sorozatunk 5. része.

Ebben az előadásban ötleteket adok azzal kapcsolatban, hogy mi mindent érdemes megtekinteni Portugáliában egy tíznapos utazás alatt. Az ország északi része domborzatát, vegetációját és városainak, valamint falvainak kialakítását tekintve is igen eltérő. Portóból vagy Lisszabonból elindulva csillagtúrákat tervezhetünk. A legészakibb Minho vidékét mutatom be először és onnan haladunk majd dél felé. Az óceánparti részek mellett, beszélek majd az ország belső területén elhelyezkedő érdekesebb városokról és különleges falvakról. Kis távolságra egymástól, sok látnivalóval találkozunk az ország középső harmadában, Lisszabontól északra. Lisszabontól délebbre majd az óceánparti részt mutatom be jobban, ahol strandolni kevésbé, kirándulni viszont nagyon szép környezetben lehet. A nap és a strandolás szerelmeseinek egyértelműen a legdélebbi régió, vagyis Algarve felfedezését ajánlom.

Előadó: Felkai Piroska idegenvezető, tanár, műfordító

Az előadás után hozzászólhat, kérdezhet Piroskától.

Ha még nem tagja klubunknak, fedezze fel programjainkat! Havi klubtagságunk mindössze 6.350 forint, amellyel három programot választhat. És ha elnyerte tetszését, válassza további előnyökkel féléves (24 jegy) vagy éves (48 jegy) tagságunkat! Ne feledje: a klubtagság egy kapszulás kávé ára naponta, és ajándékba is adhatja!

Online programunkat Ön a ZOOM alkalmazással nézheti meg. A használatáról részletes információkat olvashat a Gyakori kérdések oldalon. Ha további kérdése merül fel, kérjük, keressen minket a Kapcsolat oldalon megadott elérhetőségek egyikén. Ha Ön jelentkezik a programra, a kezdete előtt 24 órával e-mailben küldjük Önnek a bejelentkezéshez szükséges információkat.

Ha Ön a programtáblázatból nyitotta meg a programot, nem látja a programinformációknál a jelentkezési lehetőséget. Ezt csak a Klubtagjaink láthatják, miután jelszóval bejelentkeztek az oldalra. Kérjük, a bejelentkezését követően a táblázat alatt látható program címére kattintson, majd válassza ki, hogy egyedül vagy partnerrel vesz részt a programon. Ha partnerével egy gépről csatlakoznak a programhoz, válassza azt, hogy egyedül jelentkezik. A partnerének akkor váltson be programjegyet, ha nem együtt nézik a programot, azaz ő más e-mail címről jelentkezik be, mint Ön.

Az előadást rögzítjük, az előadást követő beszélgetés nélkül. Ha Ön legalább féléves klubtagsággal rendelkezik, kérheti és visszanézheti a rögzített előadások felvételeit, amelyeken részt vesz. Ha Ön éves klubtagsággal rendelkezik, és nem tud részt venni a programon, az előadás előtt és az előadást követő két napon belül – programjegy beváltása nélkül – kérheti a privát felvétel megtekintési lehetőségét. Legfeljebb 60 felvételt kérhet az előfizetés időtartama alatt. A felvétel megnézéséhez Google fiókkal (gmail e-mail címmel) kell rendelkeznie. Ha szeretné megnézni a felvételt, írjon nekünk az info@kekklub.hu e-mail címre. Kérésével vállalja, hogy a felvételt nem teszi nyilvánossá, és azt csak szűk családi vagy baráti körben nézi meg. A felvételt többször is megtekintheti. A felvétel nem tartalmazza a résztvevők kérdéseit.Egy hetet eltölteni Portugáliában - Felkai Piroska előadása Portugáliából
Egy hetet eltölteni Portugáliában - Felkai Piroska előadása Portugáliából