Programinformációk

  • INGYENES*
  • IGEN
  • Szervezés alatt!
  • online, Zoomon - 2024. januárban lesz
  • 25 fő


*Az Ön előfizetési díja meghatározott számú programjegyet tartalmaz.
Ha Ön egyedül jelentkezik a programra, 1 programjegyet használ fel. Ha Ön partnerrel jelentkezik a programra, 2 programjegyet használ fel. Ha partnerével egy e-mail címmel (egy gépről) csatlakoznak online programhoz, válassza azt, hogy egyedül jelentkezik.

Az indonéz konyha, mint a világtörténelem tükre - Gáspár Péter előadása

Gazsi ázsiai meséi utazóknak és szobaturistáknak c. sorozat következő része. Gazsi mesél, vetít, jó hangulatú estéket varázsol nekünk. A sorozatban mesél Angkorról, a keleti fűszerekről és kereskedelmükről, eltűnt népekről és birodalmakról, történelemről, sok érdekességről, olyanról, ami a kíváncsi világutazót és a szobaturistát érdekelheti. Gazsinak az utasok szeretetkönyvet készítettek, ebben nekem is volt pici részem, és bízom benne, hogy nem lesz ellenére, ha minden meséjének leírásához egy utastól idézek a szeretetkönyvből, az utas nevének említése nélkül, hogy klubtagjaink jobban megismerhessék őt.
Ezt a programot 2024 januárjára tervezzük. A pontos időpontot és a program leírását november elejéig tesszük közzé. – Kozma Kata, a KÉK Klub vezetője