Programinformációk

  • INGYENES*
  • IGEN
  • 2023. december 14. 20:00
  • online, Zoomon
  • 25 fő


*Az Ön előfizetési díja meghatározott számú programjegyet tartalmaz.
Ha Ön egyedül jelentkezik a programra, 1 programjegyet használ fel. Ha Ön partnerrel jelentkezik a programra, 2 programjegyet használ fel. Ha partnerével egy e-mail címmel (egy gépről) csatlakoznak online programhoz, válassza azt, hogy egyedül jelentkezik.

Kuba Castro után, avagy koloniál városok, dohányültetvények és az amerikai menekülési útvonal - Irimiás Balázs előadása

Irimiás Balázs – Japán-szakértőnk – 18 előadás után tesz egy rövid kitérőt, majd februárban folytatja Japánról szóló sorozatát. Most Kubába, majd januárban Patagóniába kalauzol el minket. Mindkét helyszínhez személyes kötődése és mély ismeretei biztosítanak különleges betekintést.

Vajon Castro halálával megszűnt Kuba egzotikus bája, és örökre befellegzett a megfizethető időutazásnak?
Vajon meddig marad fenn a világ legnagyobb interakrív vetránautó múzeuma?
Hiánygazdaság luxustermékekkel?
Kávéültetvények, dohány, és a kubai rum.
Kövessük végig egy menekülő család útvonalát Kubából az Egyesült Államokba.
Ezekre a kérdésekre és még többre keressük a válaszokat a következő virtuális foteltúránkon.

Előadó: Irimiás Balázs építész, Japán-utazástervező

Az előadás után a résztvevők hozzászólhatnak, kérdezhetnek Balázstól. Beszélgetéssel zárjuk az estet.

Ha még nem tagja klubunknak, ismerkedjen meg havi tagságunkkal most mindössze 5.715 forintért, amellyel három programot választhat! További előnyökért válassza féléves (24 jegy) vagy éves (48 jegy) tagságunkat. Ne feledje: a klubtagság egy kapszulás kávé ára naponta, és ajándékba is adhatja!

Online programunkat Ön a ZOOM alkalmazással nézheti meg. A használatáról részletes információkat olvashat a Gyakori kérdések oldalon. Ha további kérdése merül fel, kérjük, keressen minket a Kapcsolat oldalon megadott elérhetőségek egyikén. Ha Ön jelentkezik a programra, a kezdete előtt 24 órával e-mailben küldjük Önnek a bejelentkezéshez szükséges információkat.

Ha Ön a programtáblázatból nyitotta meg a programot, nem látja a programinformációknál a jelentkezési lehetőséget. Ezt csak a Klubtagjaink láthatják, miután jelszóval bejelentkeztek az oldalra. Kérjük, a bejelentkezését követően a táblázat alatt látható program címére kattintson, majd válassza ki, hogy egyedül vagy partnerrel vesz részt a programon. Ha partnerével egy gépről csatlakoznak a programhoz, válassza azt, hogy egyedül jelentkezik. A partnerének akkor váltson be programjegyet, ha nem együtt nézik a programot, azaz ő más e-mail címről jelentkezik be, mint Ön.

Rögzítjük az előadást, az azt követő beszélgetést kivéve. Féléves és éves tagsággal kérheti és visszanézheti az előadás felvételét, ha részt vesz az előadáson. Amennyiben nem vesz részt a programon, a felvételt programjegy beváltásával kérheti, míg éves tagság esetén maximum 60 felvételt kérhet programjegy beváltása nélkül is.
Videófelvételek kérésének feltételei féléves és éves klubtagsághoz: A felvételeket az info@kekklub.hu e-mail címen kérheti az előadás előtt vagy azt követő két napon belül. A felvétel megtekintéséhez Google-fiókra van szükség (jellemzően gmail e-mail címmel). Kérésével vállalja, hogy a felvételeket nem osztja meg nyilvánosan, és csak szűk családi vagy baráti körben nézi meg. A felvételt többször is megtekintheti.Kuba Castro után, avagy koloniál városok, dohányültetvények és az amerikai menekülési útvonal - Irimiás Balázs előadása
Kuba Castro után, avagy koloniál városok, dohányültetvények és az amerikai menekülési útvonal - Irimiás Balázs előadása