Programinformációk

  • INGYENES*
  • IGEN
  • Szervezés alatt!
  • Online
  • 30 fő


*Az Ön előfizetési díja meghatározott számú programjegyet tartalmaz.
Ha Ön egyedül jelentkezik a programra, 1 programjegyet használ fel. Ha Ön partnerrel jelentkezik a programra, 2 programjegyet használ fel. Ha partnerével egy e-mail címmel (egy gépről) csatlakoznak online programhoz, válassza azt, hogy egyedül jelentkezik.

Hatásgyakorlás tudományon innen és túl – online workshop

Daniel Pink szerint valamennyien értékesítők vagyunk, hiszen van 3 olyan aspektusa az életünknek, amikor önmagunkat is el kell adni: az első randin, állásinterjún, és persze az érettségi találkozón. Vajon melyek azok az aktivátor szavak, amelyekkel azonnal kiválthatjuk a szurikáta-hatást, azt, hogy mindenki azonnal felfigyeljen ránk? Melyik az a 2 varázskérdés, amelyekkel a legparázsabb vitákat is le lehet csillapítani? Melyik az az egy szó, aminek hatására a gyermekünk szó nélkül összerakja játékait és megeszi a spenótot? Tényleg léteznek olyan hívószavak, amelyek pozitívan ingerlik az agyunkat? És akkor miért nem szeretjük Ábelkét a "de miééééért?" reklámban? A workshopon ezekre is választ kapsz és azonnal bevethető munícióval is gazdagodsz.

A 2 x másfél órás (közötte 15 perc szünettel) programot online formában tartjuk meg.

A programra a legalább féléves előfizetéssel rendelkező tagok jelentkezhetnek!

A klubprogramon a mikrofon és a kamera használata kötelező.

Az interaktív online workshopon Ön a ZOOM alkalmazással vehet részt. A használatáról részletes információkat olvashat a Gyakori kérdések oldalon. Ha további kérdése merül fel, kérjük, keressen minket a Kapcsolat oldalon megadott elérhetőségek egyikén.

Ha Ön jelentkezik a programra, a kezdete előtt 24 órával e-mailben küldjük Önnek a bejelentkezéshez szükséges információkat.