Programinformációk

  • INGYENES*
  • IGEN
  • Szervezés alatt!
  • Online
  • 20 fő


*Az Ön előfizetési díja meghatározott számú programjegyet tartalmaz.
Ha Ön egyedül jelentkezik a programra, 1 programjegyet használ fel. Ha Ön partnerrel jelentkezik a programra, 2 programjegyet használ fel. Ha partnerével egy e-mail címmel (egy gépről) csatlakoznak online programhoz, válassza azt, hogy egyedül jelentkezik.

Mindennapi jól-létünk – Besnyi Erika online workshopja

Időpont egyeztetés alatt

Besnyi Erika:
Martin Seligman szerint az életünkben 5 faktornak kell jól működnie ahhoz, hogy jól legyünk. Melyik ez az 5 faktor? Megmutatjuk.
Mindennapi megküzdési stratégiánkhoz is szükség van arra, hogy realista optimizmussal szemléljük az eseményeket. Hogy ne hiú ábrándokat kergessünk, hanem az adott helyzetből próbáljuk kihozni a legjobbat. Igen, mondani könnyű, de vajon hogy működik ez a gyakorlatban?
Nem spiri - biológia. Hogyan tudom arra a tréningezni az agyamat, hogy megoldásfókuszúan tekintsen a problémákra? Hogyan használjak gyors döntési modelleket akkor, amikor az életemet alapjaiban megváltoztató döntésekről van szó? És mivel szabotálom magam, hogy ezek ne működjenek és mégis, mit tudok tenni a "kisördög" ellen, amely azt szajkózza, "úgysem fog sikerülni..."

De sikerül!

Kisördög-elhárító jóllét tematikus miniklubunkon interaktív gyakorlatok keretében megnézzük:
-hogyan működik a Lewin-féle erőtér elmélet, ha gyorsan kell döntenünk;
-hogyan elemezzük a saját PERMA-modellünket az életünkre levetítve;
-hol folyik el az időnk nem-szeretem feladatokra;
-hogyan erősítsük meg a pozitív drivereinket, belső hajtóerőinket és tegyük félre a maximalizmusunkat, vagy a mindenkinek való megfelelési vágyat.

Ez a program Neked szól, ha úgy érzed itt az ideje, hogy az életed Rólad szóljon, és ehhez szívesen kapnál azonnal használható, beépíthető eszközöket.
Szeretettel várunk!

Előadó: Besnyi Erika tréner, coach, a Vintage Office ügyvezetője

A programra a legalább féléves előfizetéssel rendelkező tagok jelentkezhetnek!

A klubprogramon a mikrofon és a kamera használata kötelező.

Az interaktív online workshopon Ön a ZOOM alkalmazással vehet részt. A használatáról részletes információkat olvashat a Gyakori kérdések oldalon. Ha további kérdése merül fel, kérjük, keressen minket a Kapcsolat oldalon megadott elérhetőségek egyikén.

Ha Ön jelentkezik a programra, a kezdete előtt 24 órával e-mailben küldjük Önnek a bejelentkezéshez szükséges információkat.