Rugalmas előadásbérletünk azok számára, akiket egy adott sorozat érdekel, vagy jellemzően csak havi egy előadáson tudnak részt venni.
Választhat féléves (6 programjegy) vagy éves (12 programjegy) előfizetést. 2024. július 15-ig igényelheti ezt a konstrukciót.


admin

Rugalmas előadásbérlet – július 15-ig igényelheti!

Örömmel jelentem be kísérleti rugalmas előadásbérletünket azok számára, akiket egy adott sorozat érdekel, vagy jellemzően csak havi egy előadáson tudnak részt venni.
Választhat féléves (6 programjegy) vagy éves (12 programjegy) előfizetést:

Féléves bérlet (6 programjegy): 14 669 Ft
Éves bérlet (12 programjegy): 29 337 Ft

A programjegyek rugalmasan felhasználhatók az adott időtartamon belül bármikor élő Zoom előadásokhoz, amelyek privát felvételét is megkaphatja, ha van gmail e-mail címe (Google fiókja), illetve korábbi előadások privát videóira is beválthatja programjegyeit: Választható videók listája.

Az ajánlat legkésőbb július 15-ig kérhető, de fenntartjuk a jogot, hogy előbb is lezárhatjuk az igénylési lehetőséget.

Érdeklődése esetén hívja a +36 30 087 3535-ös telefonszámot, vagy kérjen visszahívást az info@kekklub.hu e-mail címen neve és telefonszáma megadásával.

Nézze meg a következő és a tervezett programjainkat ide kattintva. Amelyeknél még nem látja a pontos időpontot a táblázatban, a második oszlopban, az „online, Zoomon” felirat után látja, hogy melyik hónapban várható az adott előadás.


Ha egy barátja, ismerőse érdeklődhet rugalmas előadásbérletünk iránt, kérem, ossza meg vele ezt levelet. A hírlevelünkre ide kattintva iratkozhatnak fel új érdeklődőink.
Bízom benne, hogy mielőbb találkozunk!

Üdvözlettel:

Kozma Kata
KÉK Klub vezetője