Mutatom Önnek a decemberi nyilvános előadásunk felvételét és megajándékozzuk egy másik videóval is. Már korábbi előadások felvételeit is kérheti. Olvassa el György blogbejegyzését is.


admin

A mogul építészet emlékei Indiában és Pakisztánban című előadás felvétele

Amennyiben Ön nem vett részt a decemberi nyilvános előadásunkon, vagy szívesen visszanézné a felvételét, örömmel osztom meg Önnel Zentai György A mogul építészet emlékei Indiában és Pakisztánban című előadásának a felvételét.
Ide kattintva tekintheti meg a december 12-i előadás videóját.

Ajándék videónk Önnek Kőrösi Csoma Sándorról

Hogy méltóképpen indítsuk az új évet, egy ajándék videóval szeretnénk kedveskedni. Megosztjuk Önnel Irimiás Balázs áprilisi előadását Kőrösi Csoma Sándorról, aki 200 éve érkezett Zanglába, és elkészítette a tibeti-angol szótárt valamint a tibeti nyelvtant. További információkat Irimiás Balázsról és előadásairól ide kattintva olvashat, ahol Kőrösi Csoma Sándorról szóló előadásának részleteit is megtalálja a 10-es sorszámmal jelölve. A videót ide kattintva nézheti meg.

Fedezze fel korábbi előadásainkat – új lehetőségek

2023. december 31-től a KÉK Klub tagjai még több módon használhatják fel programjegyeiket.

  • Havi előfizetés: Az előfizetéshez tartozó programjegyeket felhasználhatja személyes részvételre és/vagy előadások felvételeinek kérésére, beleértve a "Videók" oldalon található korábbi előadásokat is.
  • Féléves és éves előfizetés: Mostantól kérhetik a "Videók" oldalon található korábbi előadások felvételeit is.

Legyen szó havi, féléves vagy éves előfizetésről, mostantól nem csak az interaktív Zoom előadásainkon vehet részt és/vagy kérheti a felvételét. A "Videók" menüpont alatt a Programjegy beváltásával választható videók listája oldalon található több mint 100 korábbi előadás felvételéhez is felhasználhatja programjegyeit. A listát folyamatosan bővítjük.

Ha még nem tagja klubunknak, csatlakozzon hozzánk havi tagsággal! Havi tagságunk, mindössze 6350 forintért, három programjegyet kínál, amelyeket nemcsak élő Zoom előadásainkhoz való csatlakozáshoz használhat fel, hanem korábbi előadásaink felvételeihez is.

György blogja

György nemcsak aktív tagja a klubunknak, de a tudása, életszeretete és gondolatai is lenyűgöznek minket. Ezért megkértük, hogy ossza meg velünk a gondolatait. Júliusban indult a blogja a weboldalunkon, Egy 95 éves professzor gondolatai életről, egészségről, utazásról címmel.

Örömmel osztom meg Önnel György legutóbbi blogbejegyzését: A saját nyelvet nélkülöző kétnyelvű ország
György ebben az írásában a Belgiumban szerzett tapasztalatait és emlékeit összegzi, beleértve a szakmai tevékenységeit, kulturális élményeit és a belga társadalom nyelvi sajátosságait.
Ide kattintva olvashatja el az írást.

Az új évre

Ahogy elbúcsúztattuk a múlt évet és üdvözöljük az újat, a KÉK Kulturális Élményklub nevében szeretnék Önnek boldog új esztendőt kívánni.

Az elmúlt év során a világ számos pontjára utaztunk, virtuális kalandozásainkon keresztül megismerve távoli tájak kultúráját és történelmét. Ezek az utazások nemcsak új ismeretekkel gazdagítottak minket, hanem lehetőséget adtak arra is, hogy szellemileg és lelkileg gyarapodjunk. A kultúrák közötti utazás egyben olyan utazás is, mely során önmagunkat jobban megismerjük, szélesítve látókörünket, építve empátiánkat és megértésünket.

A KÉK Klub nemcsak a földrajzi távolságokat hidalja át, hanem a különböző kultúrák közötti távolságokat is csökkenti. Hiszünk abban, hogy az utazás – legyen az akár virtuális térben – hozzájárul az emberi szellem gazdagodásához, segítve minket abban, hogy nyitottabbá, elfogadóbbá váljunk.

Az új évben is szeretnénk folytatni ezt az inspiráló utazást klubtagjainkkal, leendő klubtagjainkkal, hírlevélolvasóinkkal, nyilvános estjeink résztvevőivel, új témákkal és sorozatokkal, amelyek továbbra is gazdagítják és színesítik mindennapjainkat. Köszönjük, hogy velünk tart!

Kívánok Önnek békés, boldog és tartalmas új esztendőt, tele új felfedezésekkel és meghitt pillanatokkal!

Üdvözlettel:

Kozma Kata
KÉK Klub vezetője